Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Da Uygunsuz İşlemler

Garanti BBVA Da Uygunsuz İşlemler
05 Kasım 2023 16:23

30 Ekim akşamı Garanti BBVA kredi kartımdan 32.499 TL Media Markt an alışveriş yapılmış. Aynı anda müşteri hizmetlerini aradık işlemi durdurmadı. Sabah Ankara Abidinpaşa şubesine gittim faks çektiler işlemi onlarda durdurmadı. Savcılığa şikayet etim. Savcılık evrakı ile şubeye geldim yine genel müdürlüğe faks çektik hiçbir işlem yapılmadı. Adeta bu işlemin yapılmasına göz yumuldu.
1) Bizim kart limitimiz 25.000 TL iken 32.500 TL çekim yapılıyor
2) Aynı gün 2 kez avans limit artırılıyor. Önce 10. Bin sonra 15000 yapılıyor. Çalıntı uygunsuz işlem oradan da yapılıyor.
3) 30 Ekim günü bu insanlar benim internet hesabımda cirit atıyor. Kimsenin haberi yok. Bize de bilgi gelmiyor. Değişik cihazlardan hesaba giriliyor. Facebook'a bile başka cihazdan girilirken uyarı gelen ülkemde garanti ayakta uyuyor. Garantinin internet bankacılığı güven vermiyor. İnsanların hesapları güvende değil. Bu konuda bir çok şikayetler var. Çözüm yok. Müşteri hizmetleri 180 gün sonra cevap verilebilir diyor. Savcılık evrakı hiçe sayılıyor. İşte size Garanti BBVA. Hesapların güvenliği garanti değil.
Bu arada Media Markt ta uygunsuz işlemi yapan kişiye en kısa sürede teslimat yaparak bütün zamanların rekorunu kırıyor.

10 Aralık 2023 16:01

30 Ekim günü bizi dolandıranlar bugün yine Instagram'da karşıma çıktı. Tog çekilişi diye sayfa görünüyor ve tıklayınca Garanti BBVA çıkıyor karşınıza. Bunu saatlerdir garantiyi ulaşıp bildiremedim. Bende CİMER üzerinden İçişleri Bakanlığına gönderdim. Savcılar belki araştırır. Başkalarının canı yanmasın.

12 Kasım 2023 13:34

Garanti BBVA nın internet alışveriş ortamı müşteri güvenliğinden çok uzak. İnsanlar hesaplarınıza girip cirit atıyor. Alışveriş yapıyor bu usulsüz işlemlere bankada yardımcı oluyor. Kredi kartı limitinizi yükseltiyor, avans limitinizi artırıyor. Usulsüz işlemin yapıldığı esnada aradığınız müşteri hizmetleri işlemi durdurmuyor. Şubeye gidiyorsunuz işlem durdurulmuyor. Savcılığa gidiyorsunuz buna rağmen işlem iptal edilmiyor. Ankara Abidinpaşa şubesi yapacak bir şey yok diyor. Sizin ilk dakikadan güveninizi kırıp hesaplarınızı kapatmanız için size zemin hazırlıyor. Garantinin müşteri güvenliği sıfır. Şikayet sayılarında ve içeriklerinden bunu geç te olsa anladık. İnsanları mahkeme kapılarında süründürmeyin yapılan usulsüz işlemleri düzeltin. Zararlarımızı karşılayın. Diyoruz Garanti BBVA ya

09 Kasım 2023 10:31

Garanti BBVA adına görüyoruz ki bir çok usulsüz işlem şikayeti var. İnsanların hesaplarından harcamalar yapılıyor. Savcılıkta şikayetler var. Bankanın güvenlik zaafiyeti ortada ancak bankadan tık yok. Görmedim duymadım bilmiyorum anlayışı. Adeta dikta yönetimi gidin mahkemeye yıllarca uğraşın diyorlar. Kendi hatalarını asla görmüyorlar. BDDK da sanırım bir işe yaramıyor. Yaptırım gücü yok gibi. Aynı CİMER gibi şikayetleri bildiriyor. Sizi banka ile yüz yüze bırakıyor. Garanti BBVA bu gidişle çok müşteri kaybeder. Çünkü her şikayet onlar için yüzlerce müşterinin kanatını değiştiriyor.

Cumhur
Cumhur
10 Aralık 2023 15:56

Garanti den olumlu bir cevap gelmedi. Bütün suçu bize buluyor. Kendi sistemlerinin nasıl yetersiz olduğunu unutuyor. Bizim bilgimiz dışında yapılan limit artırımları, müşteri hizmetlerinin aynı anda işlemi iptal etmeyişini unutuyorlar. Bizde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Gelen sonuca görede mahkemeye başvuracağız. Garanti müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorsunuz.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Haberim Olmadan Yapılan Sanal Kart Harcamasında Bankadan Destek Alamıyorum

26 Haziran 2025 00:03
haberim-olmadan-yapilan-sanal-kart-harcamasinda-bankadan-destek-alamiyorum-2.jpg
haberim-olmadan-yapilan-sanal-kart-harcamasinda-bankadan-destek-alamiyorum-1.jpg
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 16:59

27 Şubat 2025 11:21
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında 43000 TL Nakit Avans Çekimi Ve Banka Güvenliği İhmali

08 Temmuz 2025 15:59