Garanti BBVA Benden Habersiz Kredi Kartımdan Sigorta Yapılmış Ve Borç Çıkarılıyor

Abdülkerim
16 Kasım 2023 00:43

Garanti Bankası'ndan almış olduğum araç kredisi süresince aynı bankanın sigorta şirketinden kaskomu yaptırdım, ancak 36 aylık kredim bittikten sonra aracımı sattım ve banka krediyi kapattığım halde sigorta bitiş tarihinden 20 gün sonra iznim ve bilgim dışında kredi kartımdan kasko sigortasını yeniliyor, aylar sonra bankacı beni arayıp banka kredi kartı borcum olduğunu ve gecikmeye girdiğini söyleyince bende kredi kartını kullanmadım ki borcum olsun dedim, oda var;sigorta yapılmış, bende ben yaptırmadım ayrıca aracı sattım, devrini verdim, neden bana sormadan sigorta yapıyorsunuz?

Deyince tamam ben konuşayım düzeltelim dedi. Bir daha arayan soran olmadı yıllar sonra başka bir işlem için gittiğim bankada 11.950 TL borcum olduğunu öğrendim, dolayısıyla bu banka kendi usulsüz bir şekilde yaptığı işlemin yıllardır bana hem parasını hem de faizini ödetmeye çalışıyor, bu işlemi iptal edip borcumu silmeleri ayrıca bozdukları sicilimi de düzeltmeleri gerekmektedir.

Gökhan
Gökhan
Şikayeti Çözüldü

Abi çözelbildin mi acaba? Benim kartımdan çekmişler dilekçe verdim sonuç çıkmaz dediler

Merve sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 14:16
Seyitali sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 19:18
Merve sonuçtan hiç memnun değil