Garanti BBVA 90 Günlük Süre Dolmadan İcraya Veriyor

03 Eylül 2024 03:01

Garanti Bankası gecikmeli borcun 90 günlük gecikme süresi dolmadan dosyanın icra için avukata verileceğini borcun ikiye katlanacağını söyleyerek tehdit ediyor. Yasal mıdır bu durum? Ödeyecek durum olsa zaten ödüyoruz gelip canımızı alın para ediyorsa!

03 Eylül 2024 15:53

30 temmuzda kredi borçlarıma 2 aylık ödeme yaptım gecikme günümün düştüğü söylendi. Dün 2 eylülde... Hanım tarafından arandım. Borçlarımın 90 günü geçtiği acil ödeme yapmazsam icraya verileceğim söylendi. Önce tüm borç sonra yarısı sonra daha az bir miktar 24 saat içinde yatırmam gerektiği, bulamıyorsam yakınlarımın kredi çekerek temin etmesi, geri kalanı 4 taksitle ödemem gerektiği söylendi. Bugün söylediklerine yakın miktar para ayarlayabildim, eksik kalan 10 bin tl için bile yardımcı olunamayacağını söylediler. Dünkü... Hanımla dün Tehditkar konuşması nedeniyle görüşmek istemedim başka bir müşteri temsilcisi ile görüşmek istedim bugün de başka bir hanımla görüştük. Kendisi. Hanımla görüşmek istemememe tepki gösterdi anlaşma sağlayamayacağını söyledi elimdeki parayı yatırsan bile geri kalanını yine de icralık olacağını söyledi herhangi bir şekilde yardımcı olunmadı. Bankanızın derdi üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi sanki çok büyük bir suç işlemişiz gibi bankanın avukatları üstten üstten tehditkar biçimde konuşuyor. Malı durumum düzelip borçlarımı kapatacağım ama borçlar bittikten sonra garanti Bankasıyla bir daha çalışmayı düşünmüyorum. Banka avukatları sanki para kendi ceplerine girecekmiş gibi karşı tarafın psikolojisini düşünmeden atıp tutuyor girdiğim stresten dolayı tansiyonum yükseldi. Bir çok bankaya borcum var evet şu an sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ama daha önce hiçbir banka yetkilisi ile bu şekilde bir görüşmem olmamıştı.

Garanti BBVA Garanti. Bankası Beni Tehdit Ediyor

15 Haziran 2024 20:08
Garanti BBVA Garanti. Bankası Beni Tehdit Ediyor
Cem sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 14:31

Garanti Bankası'nın Erken İcra Tehditleri Aile Krizine Yol Açıyor!

29 Aralık 2024 03:09
Garanti Bankası'nın Erken İcra Tehditleri Aile Krizine Yol Açıyor!

Kredi Kartı Borcunda 2 Taksit Gecikmesiyle Avukata Verildim

26 Haziran 2025 22:03
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'nın Anlaşmalı Avukatı Borç Ödememi Engelliyor

10 Temmuz 2025 21:01