Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Borcum Olmadığı Halde 7 Aydır Blokemi Kaldırmıyor

Garanti Bankası Borcum Olmadığı Halde 7 Aydır Blokemi Kaldırmıyor
20 Mart 2024 17:44

2020 tarihinde 30. İcra Dairesi'nden Garanti Bankası hesabıma bloke konulmuştur. 09.10.2023 tarihinde 'borcu yoktur' yazısını alarak aynı gün İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Garanti şubesine götürdüm. İlgili Garanti Bankası çalışanına durumu ilettim ve hesabımdaki blokenin Kredi Kayıt Bürosu (KKB) güncellemesi gerektiğini, bunun en kısa zamanda çözülmesi gerektiğini belirttim. Ancak, bir süre sonra mağduriyetimin giderilmediğini fark ettim ve tekrar İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Garanti şubesine gittim. Aynı banka çalışanına mağduriyetimin devam ettiğini ifade ettim ve bana tekrar İstanbul 30. İcra Dairesi'nden 'borcum yoktur' yazısı getirmemi istedi. İstanbul Şişli 30. İcra Dairesi'nden gerekli belgeyi alarak kendisine verdim, ancak yine 'en kısa zamanda çözülecektir' yanıtını aldım ve gönderildim. Bugün, 20.03.2024 tarihinde yine Şişli 30. İcra Dairesi'nden borcum olmadığına dair yazıyı alarak maaş müşterisi olduğum İstanbul Nispetiye Garanti şubesine ilettim. Şube çalışanı, evrak doğruysa gün içerisinde sorunun çözüleceğini, aksi takdirde beni arayacağını belirtti. Bu durum takdir edilesi bir davranış olsa da, 7 aydır Garanti Bankası'nın hiçbir kuruma borcum olmamasına rağmen neden hesabımdaki blokeyi kaldırmadığını anlamış değilim. Garanti Bankası'nın maaş müşterisiyim ve eğer müşterisi olmasaydım durumun nasıl olacağını merak ediyorum.

24 Ekim 2024 09:55
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Bloke Kaldırma Sorunu

05 Ocak 2025 17:25
Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 16:55
"Markadan özür dilerim. Teşekkürler..."

01 Ekim 2023 02:19

Garanti BBVA Kategorileri