Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 17:57

Garanti BBVA'nın sunduğu 20.000 TL %0 faiz 6 ay kampanyasından ilk kez müşteri olarak yararlanmak istedim. 22.07.2024 tarihinde kredi başvurusunu yaptım. Ardından Başvuru Detayları kısmından kredi adımlarını takip etmeye başladım. Kredi adımları sonunda e-devlet üzerinden SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgemi k****@garantibbva.com adresine gönderdim. Kredi başvuru ön değerlendirme olumlu ve "Belge Doğrulama Devam Ediyor" bilgisi ile kredi onayını bekledim. Sonra bana SMS ile "Krediniz, son üç ayda SGK priminizin kesintisiz yatırılmamış olması sebebiyle ret edilmiştir. Diğer ihtiyaçlarınız için 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezi'nden veya şubelerimizden bilgi alabilirsiniz." şeklinde saçma bir mesaj geldi. Halbuki gönderdiğim belgede görselde paylaştığım üzere sigorta primlerim görünmektedir. Müşteri hizmetlerini aradım ve 1168852 şikayet kodu ile Garanti BBVA'nın müşterisine herhangi bir kredi vb. borcumun bulunmadığını, kredi notumun yüksek olduğunu, şahsıma yanlış bilgi verdiği, yapılan işlemin ve sonucunun bu durumun şahsıma mağduriyet yaratacağını bildirdim. Garanti Bank tarafından şikayet işleminin sonucunu beklemekteyim. Garanti BBVA'nın kredi başvurum hakkındaki olumsuz sonuçlanması durumunda Findeks kredi notumu olumsuz etkileyeceği göz önüne alındığında mağduriyetimi yasal yollarla arayacağımı bildiriyorum.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 15:05
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 17:54
Yanlış Beyanla Reddedilen Kredi Başvurusu
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 16:47
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:03
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 21:19
Garanti BBVA Kategorileri