10 Kasım 2023 18:041.922
Alper'in Teşekkür Mesajı
Birkaç gün gecikerek de olsa sorunu çözdüler. Teşekkürler.

Fabrikadan hatalı evye sifonunu değiştiremeyen Franke. Mutfak evyesinin sifonu hatalı çıktı dişleri yok. Takınca su kaçırıyor. Evye kullanılamaz durumda.

Müşteri hizmetlerini aradım. Bir servis yönlendirip basit bir boru parçası değiştirecekleri yerde kargoya verdiler. Yeni taşındığımız evde evyemiz yok. Çarşamba müşteri hizmetlerini aradım bugün verdikleri cevap parça pazartesi elinizde olur. Bu arada parçayı da ben monte edeceğim.

4/5 gün mutfak evyesiz nasıl yaşanır?

Bu nasıl bir marka ve servistir ki İstanbul da bir evye borusunu değiştirecek geçici de olsa çözüm bulabilecek bir servisi veya parçası yok. Ve de rahat rahat parçanız pazartesi gelir diyor. Bir servis yönlendirmek çok mu zor?

10 Kasım 2023 18:26
Eki aç

Franke nin 3 gündür gönderemediği ve pazartesi gelir dediği boruyu ilk gördüğümüz mahalle tesisatçısı emaneten bize verdi ve sorunumuzu çözdü. Helal olsun. Franke ye ve müşteri hizmetlerine de yazıklar olsun.

11 Kasım 2023 10:45 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2023 11:35
Eki aç

Franke gereksiz yere kargo süreci ile bizi beklettiği için mağdur etti. Şikayet edince dün gece servislerine yönlendirdiler ve servis dün hemen aradı ve bugün gelip mükemmel şekilde parça değişimini yaptı. Franke den Engin Beye, Esas olarak ise Adalı Tesisat tan Timur ve Selçuk Beye teşekkür ederim. Sorunu çözdüler.

11 Kasım 2023 11:38

Birkaç gün gecikerek de olsa sorunu çözdüler. Teşekkürler.

Franke Evye Seti Sararma Problemi

Ahmet
Ahmet
10 Aralık 2023 11:448.617

"Tarafımla iletişime geçen Franke firması yetkilisi Engin bey'in yaklaşımı ve çözüm önerileri için teşekkür ediyorum. Markanın gücünü ve müşteri memnuniyeti odaklılığını bir kez daha ön plana çıkarmaları gerçekten takdir edici."

Franke Yeni Alınan Evyede Bitmeyen Arıza Ve Mağduriyet

Eda
9 Ağustos 2025 17:192.188

Franke markasına ait evyemi yaklaşık 1 ay önce simpa Samsun bayisinden 26 bin tl ödeyerek satın aldım. Ürün geldiği günd...

Songül
Songül
23 Mayıs 2024 15:455.537

17.04.2024 tarihinde Gaziantep gft mutfak bayisinin en iyisi diye tavsiye edilen Franke marka sol damlalıklı 1,5 gözlü d...

Zahir
Zahir
16 Mart 2024 21:292.570

5 yıl önce aldığımız 7 adet mutfak evyesinden bir tanesi bu hale geldi. Musluğun geçmesi için bırakılan 2 delik karşılık...

Tümünü Gör

Sezin
Franke Evyede Leke Problemi

Franke EvyedeLeke Problemi

Zahide
Franke Gri Granit Evye Kalitesizliği!

Franke Gri GranitEvye Kalitesizliği!

Pıtırcık
Franke İyi Bir Marka Neden Böyle Olur?

Franke İyi BirMarka Neden Böyle Olur?

İlknur
Franke Kalitesiz Evye (Çizilme Problemi)

Franke KalitesizEvye (Çizilme Problemi)

Nur

Öne ÇıkanKonular