Silverline

03 Ekim 10:26

Emine
30 Eylül 13:31
Silverline 4 Aydır Mağduriyetim Giderilmedi

Silverline Fırın Camı Kırıldı Ve Geciken Teslimat Sorunu!

Ömer

Emre
20 Eylül 11:43
Emre Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Silverline marka profilini oluşturdu.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %16
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Silverline ürünleri nelerdir?
Silverline markası, başta ankastre fırın, ocak ve davlumbaz ürünleri olmak üzere ısıtma ve soğutma çözümleri, buzdolapları, bulaşık makineleri, eviyeler ve mikrodalga fırınlar gibi çeşitli elektronik ev aletleri üretmektedir.
Hangi Silverline fırını almalıyım?
Silverline fırınları hakkındaki kullanıcı görüş ve yorumlarını bu sayfa üzerinden okuyabilirsiniz.
Silverline bulaşık makinem arızalandı. Ne yapmalıyım?
Silverline bulaşık makinenizin arıza kaydını doğrudan Silverline çağrı merkezini arayarak bildirebilir, yetkili teknik servisi yönlendirmesi talep edebilirsiniz.
Silverline çağrı merkezi numarası nedir?
444 4 758.
Farklı bir sorum var.
Silverline ile ilgili tüm soru ve şikayetlerinizi burada paylaşabilir, marka temsilcilerinin sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

Silverline Hakkında

Silverline; ilk olarak 1994 yılında “Gümüşfon” ismiyle faaliyetlerine başlamıştır. Silverline adı ise; softline ilk aspiratör ve 1130 kodlu ilk sürgülü modelin ismidir. 1996 senesinde ilk seri üretimine başlayan firma; 2002 yılında Almanya’ya ilk ihracat ve Almanya’ya Silverline markalı ilk markalı ilk üretimi gerçekleştirmiştir. Bundan sonraki yıllarda da pek çok başarıya imza atan Silverline; 2006 senesinde İMKB’de arz olunmuştur. İlerleyen senelerde Silver Ankasttre aspiratör fabrika binası, çeşitli Ar-Ge çalışmaları ve çeşitli ödüller Silverline’nın başarıları arasında yerini aldı. 2013 senesinde Türk Patent Enstitüsü tarafından Tanınmış Marka kapsamına alınıp, korunmaya başlayan marka aynı zamanda 2014 senesinde Ekonomi Bakanlığı tarafından Turquality Programı kapsamına alınmıştır. Sayısıyız başarıda imzası bulunan Silverline’nın ürünleri ile tanışmak için Silverline mağazalarını ziyaret edebilir ya da online web sitesinden ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Silverline Ürünleri Nelerdir?

Başarılı marka Silverline; ürünleri ile hem evlerde hem de iş yerlerinde sıkça tercih edilmektedir. Silverline davlumbaz, Silverline ocak, fırın, aspiratör ürünleri markanın en çok talep eden ürün grupları arasında yer almaktadır. Silverline davlumbazlar; dekoratif davlumbazlar, tavan tipi davlumbazlar, ada davlumbazlar ve standart davlumbazlar olmak üzere gruplanmaktadır. İhtiyacınıza ve kullanacağınız ortama uygun olarak bu davlumbazlardan birini seçebilirsiniz. Silverline’nın en sevilen koleksiyonundan biri olan retro koleksiyonununda da retro davlumvazlar bulunmaktadır. Bu koleksiyonda davlumbazların yanı sıra ayrıca fırınlar ve ocaklar da bulunmaktadır. Mutfağınızda retro rüzgarları estirmek istiyorsanız bu koleksiyonu inceleyebilirsiniz. Silverline markalı ürünler arasında ayrıca; ankastre fırınlar, mikrodalga fırınlar, ankastre ocaklar, ankastre bulaşık makineleri, buzdolapları, eviyeler, çöp öğütücüsü ve aksesuarlar bulunmaktadır. Silverline ürünlerini yakından görmek için Silverline satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz. Silverline satış mağazalarını; firmanın web sitesi üzerinden bulunduğunuz ili seçerek görüntüleyebilirsiniz.

Silverline İletişim Kanalları

Silverline ürünleri hakkında detaylı bilgi almak, servis hizmetlerinden faydalanmak ya da aklınıza takılan herhangi bir konuda bilgi almak için Silverline iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Silverline iletişim kanalları arasında; danışma hattını arama, iletişim bilgilerinde yer alan e-posta adresine e-mail gönderme ya da web sitesinde bulunan iletişim formunu doldurma gibi yöntemler yer almaktadır. Ayrıca eğer Silverline markasının yetkili servisi olmak istiyorsanız ise; markanın resmi web sitesinde bulunan formu doldurabilirsiniz. Bu formda kişisel bilgilerinizi, iletişim bilgilerinizi, faaliyette bulunmak istediğiniz bölge bilgilerini, öğrenim bilgilerinizi ve birtakım genel bilgileri doldurmanız gerekecektir. Silverline genel müdürlük ve teknik ofis lojistik merkezleri İstanbul’da yer almaktadır. Dilerseniz bu noktaların iletişim bilgilerini kullanarak doğrudan buralarla da iletişim kurabilirsiniz. Silverline ürünleri ile ilgili kullanıcıların yazmış olduğu yorum ve şikayetleri incelemek isterseniz ise sayfamıza göz atabilirsiniz. Arzu ederseniz siz de Silverline şikayet ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.