Zahir sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 21:29

5 yıl önce aldığımız 7 adet mutfak evyesinden bir tanesi bu hale geldi. Musluğun geçmesi için bırakılan 2 delik karşılıklı ve bizim elimizle müdahale etmediğimiz bir yerden çatlamış şekilde kendi kendine yürüdü. Servise bildirdik ve resimleri gösterdiğimiz halde hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Bizim kullanmamızdan değil, üretimden kaynaklandığını belirttik ama hiçbir şey yapmadılar. Franke şirketinden gereğinin yapılmasını ve evyemin değişimini talep ediyorum.

18 Mart 2024 08:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2024 11:47

Merhaba. Biraz önce tarafınızdan arandım. Kullanıcı hatası diyorsunuz. Kullanıcı tas gibi evyeye ne yapabilir. Herhalde hanim silerken faza bastırdığını ima ediyorsunuz. Öyle bir şey olabilir mi büyük bir darbe almalı ve de böyle ince çatlak şekilde olmaz büyükçene darbe iz olur. Bu çatlak kesinlikle fabrikanın iz için açtığı musluk borularının geçmesi. Ayrice bizim musluğumuz diğer taraftan geçmekte biz çatlak tarafı hiç elemedik. Her platformda şikayetimi arayacağım. Tüketici Hakları birimi dahil...

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Franke Yeni Alınan Evyede Bitmeyen Arıza Ve Mağduriyet

09 Ağustos 2025 17:19

06 Mart 2025 06:47
Franke Evye Takımında Kalıcı Lekeler
Franke Evye Takımında Kalıcı Lekeler
Gonca sonuçtan çok memnun

Gonca
16 Eylül 2025 11:43
"Merhaba, hatalı ürün şikayetim sonrasında satış sonrası tarafından hemen dönüş yapıldı, ilgilenildi ve yeni ürün ile değiştirildi. Bu süreçte destek olan ilgili birimlere ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim."
Franke Granit Evye Hasarlı Geldi, Servis İlgisiz Ve Kalite Sorunu Var
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
06 Ekim 2023 20:00
Alper sonuçtan çok memnun

Alper
10 Kasım 2023 18:04
"Birkaç gün gecikerek de olsa sorunu çözdüler. Teşekkürler."

Franke Kategorileri