Tugçe sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 12:07

Hayal kırıklığı pişmanlık Enza'dan 27.11.2023 de aldığım swan koltukta üçlülerde ve teklilerde sürekli sıkıntı yaşadık. Kaç kere servis geldi. İnanın hatırlamıyorum artık sonucunda bizim koltuğumuzun değişimini yaptılar.

Tekrar swan koltuk siparişi verdik çünkü koltuk aldıktan sonra masa ve sandalyesini ona uyumlu rengini almıştım. Satın aldığımız yerde tekrar bir sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin dediler. Yeni gelen koltuklar ağustos ayında geldi. Birkaç hafta geçtikten sonra yine ilk koltukta olduğu gibi ses gelmeye başladı ve şu an ses iyice arttı.

Servis talebi oluşturduk ve farklı ürünle değişim istedik çünkü ilk koltukla aynı hatta bunda daha fazla ses var ve 3 lü koltuğun kol kısmında tüylenmeler var. Bana şimdi tadilat yapılabilir deniliyor. İlk koltukta da yapıldı ama hiçbir sorunu çözülemedi. Benim küçük bir bebeğim var ve sadece salonda koltuğum var bu benim hatam değil ki beni mağdur ediyorsunuz.

Sıfır aldığım ürünü neden tadilat yaptırayım. Şikayet var'da swan koltukta hep ses gelmesinden şikayet var. Bu üretimden kaynaklı bir sorun bizlere ayıplı mal gönderiyorsunuz.

Masa ve sandalyelerimden gayet memnunum onlarda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ama koltuklarla alakalı bütün yasal hakkımı kullanacağım...

03 Aralık 2024 15:54 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Tugçe
12 Aralık 2024 14:23

09.12.2024 tarihinde tamirat için koltukları gelip aldılar. Bugün 12.12.2024 geri getirdiler tamir edilmiştir diye aynı sesler devam ediyor. Getiren çalışanlarda videosunu çektiler. Bizim mağduriyetimiz ne olacak iki tane ufak çocuğumla yerde oturuyoruz. Değişim talep ettik ama kabul edilmedi tamirat denildi. E şimdi tamirat oldu yine mağdur durumda olan biziz. Bir an önce bu konunun aydınlatılmasını istiyoruz. Enza gibi kurumsal bir firmaya gerçekten yakışmadı. Bizden kaynaklı bir sıkıntı değil üretimden kaynaklı bir sıkıntı var koltuklarda bir an önce geri dönüş yapılmasını istiyorum...

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 14:32
Orhun sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 16:12

Enza Home Pişmanlıktır. Mağdur Olduk

İbrahim
25 Ekim 2023 23:39
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 12:03
Enza Home Kategorileri