08 Mayıs 2023 10:12

Enza Home'dan almış olduğumuz Arte Köşe koltuk ve Sona Yatak odası takımı zamanında geldi ve sorunsuz kurulum yapıldı. Ancak Gardolabın bir kapağı bir hafta sonra açılırken sürtünmeye, takılmaya başladı. Koltukta da sırt minderlerinin birinde dikim yerinden sökülmeye başlamıştı. Bir de minderler özellikle dinlenme koltuğunun minderi ileri doğru kayıyor ve her oturup kalktığımızda düzeltmek zorunda kalıyorduk.
Bu durumlar için servis çağırdık.
1- Sona Gardırop : Servis geldiğinde yatak odasının 1 kapısını düzeltmek isterken diğer kapılarının ayarını bozdu. Ve yetkili servis görevlisi fabrikadan menteşe isteyeceğini bir iki hafta sürebileceğini söyleyerek gitti. 2 Hafta sonra arayan olmadığında ben aradığımda öyle bir kayıt olmadığını tekrar servis göndererek bakacaklarını söylediler. Tekrar servis geldiğinde ise dolap kapaklarına müdahale etmek istemediğini, bunun normal olduğunu söyleyerek gitti. Normal çalışan bir kapı çoğu zaman kapandığında aralık bırakıyor. Diğer kapılar da ayarı bozuldu. İlk hali gibi değiller.
Ayrıca karyolada yatınca ses çıkarıyor, birkaç defa kaldırıp ayaklarının ayarını yapmaya çalıştık fakat ayakları sağlam değil ve hemen yerinden oynuyor.

2- Arte Koltuk: Servis sökülen minderin dikişini halletti, sorun kalmadı. Minderlerin katması için de bir şey yapamayacağını altına kaydırmaz koymamızı önerdi. Biz de sorun ilerlemesin diye öyle yaptık fakat bu çözüm olmadı. Her oturduğumuzda minder kayıyor.
Ayrıca koltuğun sehpasının üstüne kolonya şişesi koyduk ve altında sehpaya iz, leke bıraktı. Bu nasıl olur anlamadım.
Artık bunlar için aramak da yıpratıcı, sorunlar nasıl çözülür bilmiyorum ama bir çözüm bekliyorum. Enza Home'dan daha iyi ürünler beklerdim.

Not: Koltuğun fotoğrafını ekliyorum, dolabın da ekleyeceğim.

09 Mayıs 2023 19:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Arzu
Arzu
22 Mayıs 2023 10:21

Maalesef ekip geldi ve çözüm yok dediler. Cırt cırt dikilmeli dediler yeni servis açtılar. Bekliyoruz. Her oturduğumuzda ağır olan dinlenme koltuğunu iki kişi tutup düzeltmeye çalışıyoruz. İnanılır gibi değil.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Eksik ve Hasarlı Ürün Teslimi, Montaj Sorunları ve İletişim Kesintisi

18 Mart 14:06

Mağaza çalışanının saygısız tutumu

Yılmaz
30 Aralık 2025 01:35
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 17:36
satis-sonrasi-hizmette-ilgisizlik-ve-magduriyet-yasadim-1.jpg
Alihan sonuçtan memnun değil

Satın Aldığım Yatak Odası Takımının Teşhir Ürünü Olarak Gönderilmesi Ve İade Reddi

21 Eylül 2025 19:03
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Ürün Kısa Sürede Başka Mağazada Daha Ucuza Satıldı, Fiyat Farkı İade Edilmiyor

27 Ağustos 2025 17:28

Enza Home Kategorileri