Kübra sonuçtan çok memnun

Mobilya Taşıma Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

09 Aralık 2024 12:27
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Problemi müşteri temsilcisi ilayda hanım çözdü. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Emeğine sağlık.”

Ankara incek Doğtaş'tan tüm evimin mobilyalarını aldım. Eşyalar Almanya'ya gideceği için Doğtaş'ın önerdiği bir taşıma firması ile anlaştım. Eşyalar İstanbul Tuzla Doğtaş'tan kendi kargo şirketleri ile İstanbul Pendik deki taşıma firmasına geldi. Ancak iki ürünün kutusu zarar görmüş bir halde. Durumu Doğtaş incek e bildirdim. Yaklaşık 20 gündür bekliyorum. Hiçbir ilerleme yok. Doğtaş Tuzla biz yapmadık diyor. Taşıma firması biz yapmadık diyor. Kargo şirketini zaten hiç bilmiyorum, kendi anlaşmalı oldukları bir kargo. Yeni ürün verilmedi. Doğtaş'ı aradım ve talep oluşturduk size döneceğiz dendi. Dönüş yok. Eşyaların yeni yıldan önce Almanya ya yola çıkması lazım ama hala bekliyoruz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️daha kullanmadığım eşyalardan mağdur oldum. Ve diğer eşyalarda da sıkıntı çıkarsa napacağım bilmiyorum

09 Aralık 2024 12:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

12 Aralık 2024 11:28

Şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

Kübra
12 Aralık 2024 11:31

Şenay sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 00:11

30 Ekim 2024 18:00

16 Ağustos 2024 14:37

25 Eylül 2023 15:55
Doğtaş Mobilya Tuzla Şubesinin Müşterisine Yalanları
Doğtaş Mobilya Tuzla Şubesinin Müşterisine Yalanları
Melike sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 15:02
Doğtaş Mobilya Kategorileri