Doğtaş Mobilya Yanlış Gönderilen Kabul Edilmeyen Ürünler

11 Ağustos 2024 12:00

Merhaba, 25/07/2024 tarihinde satın aldığımız Bend model yemek odası hakkındaki şikayetimizin detayları ve ayrıntılı fotoğraf ve videolarını sizinle paylaşıyorum. Öncelikle, biz bunu almak istediğimiz bayi ile görüşmeye gittiğimizde oturma grubunu, koltuk takımını hepsini mağazada görüp aldık. Görüp aldığımız ürünler hakkında hiçbir şikayetimiz yok, fakat bayideki satıcı bize yemek odasının şu anda ellerinde olmadığını, online olarak gösterebileceklerini söylediler ve Doğtaş'ın kendi sitesindeki Bend mobilya grubunu gösterdiler. Biz de kendilerine bu yemek masasının ve TV ünitesinin çok koyu olduğunu, bunun daha açık versiyonu var ise ancak öyle kabul edeceğimizi belirttik. Onlar da yemek masasının ve TV ünitesinin daha açık rengini göndereceklerini, hatta orta sehpa ile aynı renk göndereceklerini söylediler. Kabul ettik ve ödemeyi yaptık. Beklemeye geçtik. Ürünler geldiğinde gördük ki internetteki ürünün aynısı gelmiş; açık renk talebimiz kesinlikle karşılanmamış. Bayi ile görüştüğümüzde ise bize bu takımın tek renk olduğu, renk değişikliği yapamayacaklarını söylediler ve bizi mağdur ettiler. Satıcı arkadaşın bunu bize belirttiğini, bizim yalan söylediğimizi iddia edip bizi yalancı konumuna düşürmüşlerdir. En kalitelisi olsun diye o kadar para verip bunları yaşamak, kesinlikle Doğtaş'ın müşteri memnuniyeti konusundaki eksikliğini göstermektedir. Yardımcı olmamanız durumunda yetkili merciler aracılığıyla tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı bilgilerinize sunarım.

12 Ağustos 2024 11:33 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Veysel
22 Ağustos 2024 12:13

Hiçbir şey çözülmedi bu markayı tercih etmeyin kimseye tavsiye etmiyorum ben verdiğim parayı helal etmiyorum

Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş'tan Aldığımız Koltuk Ve Yemek Odası Takımında Teslimat Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Çözüm

Elanur
31 Temmuz 22:40
Abdullah sonucu yetersiz buldu

Abdullah
12 Nisan 14:17
Onur sonuçtan memnun değil

Doğtaş Pişmanlıktır! Defolu Ürün Ve Uzayan Teslimat/kurulum Süreci...

Onur
01 Nisan 2024 13:42
Harun sonucu yetersiz buldu

Harun
08 Mayıs 2024 18:19
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
16 Eylül 2023 17:55
"Doğtaş dan aldığım mobilyalarımı zaten çok beğenerek satın aldım, çok da severek kullanıyorum iki sorunum olmuştu, yardımcı oldunuz teşekkür ederim"
Doğtaş Mobilya Kategorileri