Oğuz sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 15:00
Oğuz'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

23.07 2023 tarihinde Doğtaş Mobilya'dan gardırop şifonyer ve ayna satın aldım 12.08.2023 tarihinde montaja geldiler fakat montaj esnasında şifonyer üst kısmında hasar olduğu gardırop alt kısımda üretim hatası olduğu ve montaj esnasında gardırop arka kısmının düzgün montajlanmadı yandaki çıtanın düzgün montajlanmadığı tespit edildi. Bunun üzerine ürünü bu şekilde teslim almayacağımı tutanak tutmaları gerektiğini beyan ettim onlar da biz gerekeni yapacağız deyip gittiler. Ben de hemen ürünü aldığın online mağazayı aradım ve Doğtaş'ın müşteri hizmetlerini aradım şikayet oluşturdum bu vakte kadar bir çözüme ulaşamadık ivedilikle çözüm bekliyorum.

08 Eylül 2023 15:10 (Şikayetten 9 dakika sonra)
13 Eylül 2023 17:44

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Oğuz
Oğuz
07 Aralık 2023 10:32

Teşekkürler

Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:15

19 Aralık 2024 16:35
Doğtaş'tan Alınan Mobilyalar Ve Bitmeyen Sorunlar
dogtastan-alinan-mobilyalar-ve-bitmeyen-sorunlar-2.pdf
Taner sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 16:08

07 Temmuz 2023 18:40
Uğur sonuçtan memnun

19 Şubat 2025 10:51
"Süreçle İlayda hanım yakından ilgilendi. Sürekli benimle iletişime geçip bilgilendirme yaptı ve sorunun çözümü için gerekli olan her şeyi yaptı. İlayda hanıma ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim."

Doğtaş Mobilya Kategorileri