Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Bartın Doğtaş Ürünün Zamanında Teslim Edilmemesi

24 Aralık 2023 03:35

20 Ekim 2023 tarihinde Bartın Doğtaş Mağazasından satın aldığım Brita koltuk takımı ve sandalyelerin 2 aydır ödemesini yaptığım halde kendileri ortada yok. Kurumsal firma sorun yaşamam diye tercih ettim ama keşke yerel firma tercih etseymişim. Bana 35 -40 güne gelir denildi. Satarken verilen sözler nerede acaba? Aramama 1 kez karşılık verildi ve sistemde üretimde olduğu görülüyor, detaylı bakıp dönüş yaparız denildi 1 haftadır dönen olmadı. Belki ben özel bir gün için aldım, yetişmesi gereken bir durum var ortada. Şimdi bu satışı iptal edip başka mağazadan ürün alsam ocak ayı itibariyle fiyatlar farklı olacak, ekim ayıyla arada çıkan fiyat farkını Doğtaş mı karşılayacak çok merak ediyorum. Şikayetlerden gördüğüm kadarıyla teslim edilebilirse tabi ürünün sağlam çıkıp çıkmaması da ayrı bir konu. Tarafıma otomatik mesaj harici bir dönüş yapın lütfen acil!

24 Aralık 2023 03:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)
25 Aralık 2023 13:27

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Ünal sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2025 15:44
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 12:28
Doğtaş Mobilya Ev Konforu Beklerken Mağduriyet Yaşadım
Bekir sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 17:24
"Şunu da eklemek istedim, şikayetimin sonunda belirttiğim Doğtaş için satınca bitmiyormuş demek ki. Severek aldığımız ürünü iade etmek durumunda kalmadığımız için tekrar teşekkür ederim 😇"
Uğur sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2023 11:52
"Müşteki temsilcisi Aslı Hanım'a çok teşekkür ederim. Ürünlerin bize geç teslim edilmesi nedeniyle yaşadığımız mağduriyetten dolayı çok üzgün olduğunu bildirdi. Çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkürler."
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 17:24

Doğtaş Mobilya Kategorileri