MNG Kargo Kaybolan Kargo Ve Tazmin Bedelinin Ödenmemesi

MNG Kargo Kaybolan Kargo Ve Tazmin Bedelinin Ödenmemesi
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

MNG Kargo Kocaeli İzsan şubesinden gönderdiğim kargo kaybolduğunu tarafıma bildirmiştir. Kayıp tazmin için gereken belgeleri yüklediğim halde internet sitesinde henüz yükleme aşamasında ibaresi çıkmakta. Müşteri hizmetlerini her gün arıyorum her defasında size geri dönüş yapılacaktır deniyor ama hiç dönüş yapılmadı. Kargo takip no 777594461952

29 Ocak 2024 16:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

2 Şubat 2024 12:07

Hiçbir şekilde çözüm sunmadınız. Kaybettiğiniz kargomun maddi bedeli ile ilgili hiçbir şey yapmadınız.

6 Şubat 2024 09:34

SSS

19 Şubat 2024 15:45

29 Mart 2024 10:43

Teşekkürler

MNG Kargo Kargomu Kaybetti. Çözüm Bulamıyorlar!

MNG Kargo ile adıma gelen kargom kayboldu ve MNG Kocaeli/Körfez Şubesine gittiğimde ise yapabileceğimiz bir şey yok dedi...

"Çözüldü, teşekkürler"

MNG Kargo Kaybettiği Gönderimizi Karşılamıyor.

Merhaba, MNG Kargo Yahyakaptan Kocaeli şubesi tarafından 18.000TL lik gönderdiğim kargo kaybedildi. Teslim belgesi de s...

MNG Kargo MNG Kaybolan Ürünümü Teslim Edildi Olarak Girdi İadem Yapılmıyor

27 Ağustos'ta Trendyol'dan sipariş verdim. Kaybolduğuna dair MNG Kocaeli Kartepe Emekevler Şubesi'nden arandım, tazmin h...

MNG Kargo'da Kayıp Kargo Ve Yetersiz Destek Deneyimi

"Teşekkür ediyorum çok ilgilendiler sorunum çözüldü"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular