30 Mayıs 2024 23:33

Eskişehir MNG Kargo gençlik Bulvarı şubesiyle bugün yine problem yaşadım. Kargo dağıtıcısı olan kurye arkadaş evde olmasam bile mutlaka beni arar ve Ece hanım sitede misiniz diye sorar. Bir gün içinde çok kargo aldığım için muhtemel olarak gün içinde aranırım. Ve MNG Kargo bana teslimatı gün içinde ortalama 14.00 15.00 arasında yapar. Geçen günlerde bu şubeyle sıkıntı yaşamam sebebiyle bugün kargonun göndermiş olduğu canlı linkle yakından ilgilendim. Ve dağıtımda gözüken kargom bir anda teslim edilemedi diye düşürüldü sistemden. Ve her zaman beni iletişim numaramdan arayarak ulaşan arkadaş bugün hiç arama yapmadan, güvenlik ve kameralı olarak yaşadığım siteye uğramadan teslim edilemedi düştü. Bu şubeyle sürekli sıkıntı yaşıyorum ve artık sıkıldım. Bir gün içinde bütün kargo şirketlerinden en az 1 tane kargo alıyorum. Bugüne kadar hiç problem yaşamadım. Bu şubenin problemini çözemedim. Ayrıca 17.30 sıralarında şubeyi arayıp neden adreste bulamadık diye girdiniz diye aradım 2 kere. Kesinlikle açmadılar.

31 Mayıs 2024 00:06

Para ödeyerek aldığım ürünün teslimatıyla ilgili sürekli sorun yaşıyorum bu şubeyle. Güvenlik ve kamera sistemi olan bir sitede yaşıyorum. Teslim edilemedi diye mesaj düşülen kargom belki araçla sokağımdan geçiyor. Hepimiz sürekli gün içinde sorun yaşıyoruz çeşit çeşit her şeyle. Telefonla arıyorum. Müdürünüze verir misiniz diyorum. Ben tekim diyor. Bu şubenin firma tarafından araştırılması gerektiğini düşünüyorum.

30 Mayıs 2024 23:28

MNG Kargo'nun bu şube ve çalışanlarını yakın takibe alması gerektiğini düşünüyorum.

31 Mayıs 2024 00:07

Google üzerinden de aşırı çok bu şubeyle ilgili şikayet var.

31 Mayıs 2024 09:17 (Şikayetten 9 saat sonra)

28 Eylül 2023 23:01
Orkun sonuçtan çok memnun