MNG Kargo Atakum Kurupelit Şubenizin Umursamazlığı

24 Kasım 2023 18:221.174

Öncelikle merhaba, Trendyol'dan aldığım ürün elime ulaştı. Ancak kırık çıktığı için iade etmek istiyorum. İki gündür evde, ürünün gelip alınmasını bekliyorum. Ben çalışan bir insanım, bu hafta evdeydim ancak diğer hafta evde olup olamayacağımı bilemiyorum. Arıyorum, 'tamam' diyorlar ancak hala beklemekteyim. Atakum Kurupelit şubesi hakkında şikayette bulunmak istiyorum ve nereye şikayet edilmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum.

24 Kasım 2023 18:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

MNG Kargo Kargonun Hiç Dağıtıma Çıkmaması, Buna Rağmen 2. Kez Teslim Edilemedi Mesaj

6 Kasım 2023 18:431.030

"Teşekkür ederim sorunum istediğim şekilde çözüldü teslim edildi kargolarım"

MNG Kargo Eve Gelmeden İade Edilen Ürün!

2 Aralık 2023 12:2890

Trendyol'dan ürün aldım, evde olduğum halde ürün eve gelmedi ve şubeye gidip alın diye de bir bildirim gelmedi. Bir de ü...

Kırık Ürün İadesinde İletişimsizlik Ve Sorunlu Takip

9 Haziran 2025 22:44316

"N**** hanıma ilgisinden ve sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum sisin gibi düşünceli insanlar iyi ki var❤️"

MNG Kargo Kargo Firması Kaynaklı Mağduriyet

18 Kasım 2023 12:26492

Trendyol'dan bir ürün almıştım. Dağıtımda olarak görünen ürünüm teslim edilmedi Kırkpınar şubesini aradım neden teslim e...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye Muş Şubesi İademi Telefon Yollamıyoruz Deyip Reddediyor!

DHL EcommerceTürkiye Muş Şubesi İademi Telefon Yollamıyoruz Deyip Reddediyor!

Abdullah
DHL Ecommerce Türkiye 2 Desi Olarak Gönderdiğim Kargo 10 Desi Olarak İade Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Desi Olarak Gönderdiğim Kargo 10 Desi Olarak İade Geldi!

Burak
DHL Ecommerce Türkiye İade İçin Muhatap Yok!

DHL EcommerceTürkiye İade İçin Muhatap Yok!

Huseyin
DHL Ecommerce Türkiye  Para İadesi Sıkıntısı!

DHL EcommerceTürkiye  Para İadesi Sıkıntısı!

Sibel
MNG Kargo Tarafından İade Yapılmıyor