Denizbank Telefon Bankacılığı Beklemekten Bıktırdı.

07 Kasım 2023 20:18

Öncelikle bir çok bankadan kredi kartım olmasına ve bir çok banka ile çalışmama rağmen en kötü deneyimi Denizbank ile yaşadım. Genel prosedür ve çalışma prensiplerini amatörce buldum. Öncelikle 6 ay önce çıkardığım kredi kartımdan daha 1 senesi olmadan kredi kartı aidatı çekildi. Normalde diğer bankalar 1 sene sonunda kart aidatı alırlar. Bu benim için birinci problemdi. Bunun üzerine kredi kartı aidat talebinde bulundum. Bu talebe iade etmeyeceklerini belirterek dönüldü, harcama sözü, Bonus ile ödeme vb. Bir seçenek sunulmadı. Bu da 2. Problem. Asil bundan sonrası Denizbank'ın benim için büyük bir pişmanlık olmasına ve kızgınlığıma neden olan "müşteri hizmetleri" başarısızlığı. Kredi kartımın iptali için müşteri hizmetlerini aradım. Beni bir bölüme yönlendireceklerini söylediler, 17 dakika gibi bir sure bekledim, ama ne bağlanan var ne açan. Yıl olmuş 2023 kredi kartımı kapattırmak istiyorum dediğim de nedir bu sizi ilgili bölüme aktarıyorum deyip telefonda bekletip yıldırma politikası yapmalar. Tekrar aradım çıkan müşteri hizmetlerine durumu ve yapılanın çok saçma olduğunu söyledim. Hemen kredi kartı kapatma talebimi aldı. Prosedür gereği 1 hafta içinde genel merkezden aranacağımı söyledi, teşekkür ettim, görüşme sonlandı. Daha sonra bir gün 08502200800 numaralı telefondan arandım. Denizbank genel merkezden olduğunu söyleyen bir telefon kaydı dinlettiler, beni müşteri hizmetlerine bağlayacaklarını, konuşmaların da kaydedileceğini belirten bir kayıt döndü durdu ama Denizbank bu bağlar mı müşteri hizmetleri yetkilisine. Denizbank'tan müşteri hizmetlerinde beklemekten yıldım diye çalışmak istemezken, adamlar son bir kez daha arayıp telefonda bekletip, sonra aramayı sonlandırdılar. Gerçekten trajikomik olaylar serisini yasatan Denizbank'la asla çalışmayacağımı ve kimseye de önermeyeceğimi buradan da belirtirim.

08 Kasım 2023 06:12 (Şikayetten 9 saat sonra)
08 Kasım 2023 10:00

Yunusemre sonuçtan hiç memnun değil

Yunusemre
11 Aralık 2024 13:05

06 Ekim 2024 03:28
Denizbank Kredi Kartı Aidat Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 10:44

16 Ocak 2024 17:02