Denizbank Müşterisini Mağdur Etmede Zirve Yapmıştır

17 Eylül 2024 11:46

Denizbank internet bankacılığına SIM kart blokesi ile giriş yapamadım. İlk önce kart şifresi ile denedim, daha sonra kimlik bilgilerimle tarattım. Yine olmadı, en son müşteri hizmetleri ile görüştüm. Görüntülü olarak şifremi SMS ile geleceğini, tek kullanımlık olarak kullanıcı adını söyledi. Onunla girebilirsiniz dedi. Kullanıcı adını aynı söylediği gibi yazdım. Gönderilen şifreyi de girdim, 'Girmiş olduğunuz şifre hatalı' diye tekrar bilgi geldi. Tekrar müşteri hizmetlerine bağlanmak için aradığımda 'Görüntülü görüşme başlamıştır' deyip daha sonra beni sistemden atıyor. Denizbank, görüntülü görüşmelerde neden engelleme yapıyorsunuz? Ben bu SIM kart blokajını nasıl kaldıracağım? Kart şifresi ile yapmışım, videoyu da ekte koyacağım, orada görebilirsiniz. Arıyorum, sistem beni atıyor, niye atıyor? Görüntülü görüşmeye neden onaylamıyorsunuz? Ben bunu görüntülü görüşme yapamadıktan sonra başka nerede yapacağım? Bu Denizbank'a daha önce de bir sorunla ilgili yazdım, yine çözüm olmadı, yine çözüm olmadı.

17 Eylül 2024 13:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ertan sonuçtan memnun

20 Temmuz 2024 11:46
"Teşekkür ederim."
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 12:14

19 Nisan 2024 10:40