Tayfur sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 15:41

Öncelikle Cevahir Decathlon mağazasından alışveriş yapmak benim için pişmanlık oldu. Müşteri hizmetlerinden hiçbir şekilde yardım alamadım. Bir mont satın aldım ve ödemeyi yaptıktan sonra montumu aldım. Daha sonra montun farklı bir rengini gördüm ve değiştirmek istedim. Ancak fişi kaybettiğim için sorun yaşadım. Aldığım yerde fiş kaydım gözükmediği için başka bir çalışanın yardımıyla işlem yapmaya çalıştık. Bir süre bekletildikten sonra gelen kişi bana hoş olmayan bir tavırla yaklaştı. Durumu anlatmama ve Garanti Bankası uygulamasından işlemi göstermeme rağmen inandırıcı bulmadı ve kameradan kontrol edeceğini söyleyerek beni bir sonraki güne yönlendirdi. Mağazadan ayrılırken, şikayetçi olacağımı belirttiğimde, mağaza çalışanı tarafından umursamaz bir tutumla karşılandım. Ayrıca, müşteri hizmetlerine on kere e-posta göndermeme rağmen bir ay geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. Defalarca iletişim numarası bırakmama rağmen ne arayan var ne de soran.

02 Ocak 2024 09:06 (Şikayetten 17 saat sonra)
Tayfur
Tayfur
02 Ocak 2024 12:32

1 ayda geçti 10 kere mail gönderdim müşteri hizmetlerinize 3 kere telefonumu verdim 1 kere aramadınız

16 Ocak 2024 12:14

Merhaba Tayfur Bey, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

18 Mart 2024 09:16
Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 03:38

01 Mayıs 2025 15:59
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon'da Garanti Süresi Sonrası İlgisiz Ve Saygısız Yaklaşım

28 Ağustos 2025 17:10

04 Ocak 2025 01:41
Decathlon'da Değişim Ve Fiyat Şoku!
Decathlon'da Değişim Ve Fiyat Şoku!
Decathlon Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru