D-Smart Ve İnternet Abonelik Oyunu

D-Smart
25 Ağustos 2023 21:176.132
29 Ağustos 2023 20:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, öncelikle, böyle bir durumla karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere destek olmak ve işlemlerimizi kontrol edebilmek adına abone numaranızı ya da sistemlerimize kayıtlı telefon numarası bilginizi bizimle paylaşmanızı sizlerden rica ederiz. Güvenliğinizin bizim için öncelikli olduğunu bildirir, bilgilerinizin sadece şikayetiniz ile ilgilenen uzman ekibimiz tarafından görüntüleneceğini hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, D-Smart

1 Eylül 2023 12:44

Değerli D Smart Müşterimiz, Tarafınıza 29.08.2023 tarihinde geri dönüş yapılmıştır. Abone numaranız ve telefon numara bilgileriniz istenmiş olup tarafınızca dönüş yapılmadığı için şikayetinizi neticelendiremediğimiz için çok üzgünüz. D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da bize bildirebilirsiniz. Saygılarımızla. İyi Günler Dileriz.

Yorumlar(10)

Yunus
Yunus
24 Nisan 2024 22:08

Evet. Çok büyük pişmanlık bizde yaşadık. Türkiye de bu kurumun tüm uzantılarından alışveriş yapmıyoruz Bize verdikleri maddi zararı bu şekilde çıkaracağız

Canan
Canan
19 Ocak 2024 23:09

D Smart pişmanlıktır aynı olayı yaşadım kendi sözleşme yaptığı bayileri tezgahlıyor olayı durduk yere güncelleme diyerek onay alıp ikinci kez D Smart üyesi yaptılar ve cayma bedeli olarak 600.00 t. L. Ödedim. D Smart on tüm telefonlarını engelledim taahhüdümün bitmesini bekliyorum. D Smart pişmanlıktır diyorum

19 Ocak 2024 16:15

TurkNet abonesiyim. D. Smart tan aradığını TurkNet ile ortaklıklarının olduğunu söyledi. TV paketi İnternet v. S gibi konuştu. Hanımefendi elimde iş var şu an müsait değilim dememe rağmen susmadı. Bende tamam dedim D-Smart bayisi olduğunu söyleyen eleman kuruluma geleceğini evin tam adresini istedi. TurkNet'i aradım öyle bir şey yok dedi. D. Smart bayisi aradı illa geleceğim, bana ortağız dediler öyle bir şey yokmuş dedim. Ben gelir takarım sen d. Smart genel merkezle sorunu çözersin filan diye ısrar edince gelde ayağına sıkayım dedim gelmedi. Erken uyandım yoksa bizi de yolacaklardı. TurkNet te hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım gece 12.00 internet kesilse destek kaydı açtığından 5 DKK sonra arıyorlar. Benim anlamadığım olay ise d. Smart yetkilisi olamadığını iddia ettikleri kişiler arıyorsa d. Smart gelip nasıl işlem yapıyor hat bağlıyor.

Büşra
Büşra
16 Ocak 2024 21:30

Aynı şekilde banada oldu kendi adıma olan aboneliği kapattırıp eşimin üstüne abonelik açtılar ve söyledikleri fiyattan daha fazla fiyat çıkardılar

19 Kasım 2023 16:00

İptal ettirmeye gelince hemen sesi kapatıyorlar tam 11 kez aradım

19 Kasım 2023 15:58

Şu an benzer bir olay yaşıyorum bende salı günü savcılığa gidiyorum onaysız işlem yapıyorlar ve insanların kimlik bilgileri ellerinde artık her şeyi bekliyorum bu firmadan

Fatih
Fatih
15 Kasım 2023 14:32

Aynı şeyi Superonline da yaşadım aylarca uğraşıp bütün haklarımı geri aldım cayma bedelsiz olarak çıkış yaptım ama çıkana kadar canım cıktı

Erdem
Erdem
25 Eylül 2023 08:56

Aynisini banada yaptılar şikayetim devam ediyor defalarca aradım hakli görünüyorsunuz diyorlar ama iptal etmeye gelince Devamlı sistem çöküyor CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti bu soruna çözüm bulsun böyle şirketleri kapatsın

Elif
Elif
19 Eylül 2023 16:16

Abi Allah aşkına ya nasıl kurtuldun bir aydır uğraşıyorum hala mağdurum aynı yöntemle bana da abonelik oluşturdular o ona yönlendiriyor o ona asla düzeltlmiyor

Tümünü Gör
D-Smart İptal Edilmiyor

D-Smart İptalEdilmiyor

Behçet
D-Smart Haksız Cayma Bedeli Talebi!

D-Smart HaksızCayma Bedeli Talebi!

İsa
D-Smart Zorla Borç Çıkarıyor!

D-Smart ZorlaBorç Çıkarıyor!

Cemil