Samsun Bosch Cumhuriyet Meydanı Mağazası İlgisiz.

Onur
02 Ocak 2024 14:49

25 Kasım 2023 tarihinde Samsun ili, İlkadım ilçesi, Bosch Cumhuriyet Meydanı mağazasından Serie 6 çamaşır kurutma makinesi satın aldık. Cihazın 28 Kasım Salı günü teslim edilebileceği ve aynı gün servisin gelebileceği belirtilmiş olmasına rağmen, biz 29 Kasım Çarşamba günü teslimatı tercih ettik. Cihaz sabah saat 09:00 sıralarında evimize ulaştı ve gün içinde servisin gelmesi beklenirken, saat 16:45'te yaptığımız görüşmede servis kaydımızın olmadığı bilgisi verildi. Satın alınan mağazayla iletişime geçtiğimizde, sistemin otomatik olarak kaydı iptal ettiği ve yeni bir kayıt oluşturabileceklerini ifade ettiler. İlgisizlik nedeniyle servis kaydımızın iptal edildiğini ve mesai bitimine kadar herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını öğrendik. Bosch Cumhuriyet Meydanı mağazasından memnun kalmadık ve bu deneyimimizi paylaşıyoruz.

04 Ocak 2024 15:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
17 Temmuz 2023 12:36