22 Kasım 2024 13:54

Bosch kurumsal bayiden bu ürün alındı. Ürün, 19 Kasım tarihinde adrese hasarlı olarak teslim edildi. Gerek lojistik gerek genel müdürlükle görüşme sağlandı. Günlerdir beklenilen süreçte, söz konusu ürünün iadesi veya değişimi talep edildiği halde tarafıma olumlu dönüş asla sağlanmadı. 4 gündür yaşanan mağduriyetimi dile getirdiğimde sadece talep attıklarını iletiyorlar. Değişimi kabul etmememin tek sebebi, bu sürede yaşadığım mağduriyet ve ilgisizlik. Ürün adresten bugün alınmadığı sürece, pazartesi Hakem Heyeti'ne başvuru yapıp vekilimle gerekli yasal süreci başlatacağım. Çevrem, ailem, iş hayatım olsun, yaşadığım bu mağduriyeti bütün sosyal mecralarda paylaşıp dile getireceğim (ürün üretim hatalı).

22 Kasım 2024 13:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Kasım 2024 13:58

Müşteri temsilcilerinizde süreç bu diyerek bekletiyor çözüm önerisi sunmuyorsunuz bugün ürünün adresimden alınması için son gün pazartesi hukuki süreci başlatacağım vekilim ile birlikte

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
18 Kasım 2024 20:37

Erdinç
24 Aralık 2024 15:21
Bosch Ürün Teslimatında Hayal Kırıklığı
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
28 Aralık 2023 17:42
Bosch Buzdolabı Kusurlu Teslim Edildi
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
24 Temmuz 2023 11:55
Bosch Yalan Söyleme, Umursamama, Parayı Aldıktan Sonra Ürünlerin Göndermeme
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
17 Ocak 2025 17:33