Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
28 Aralık 2023 17:42

Bosch bayisinden Cumartesi günü aldığım üründe göçükler vardı. Getiren arkadaşlara söylediğimizde, bize evin spot ışığından kaynaklandığını ve silince geçeceğini söylediler. Biz de güvenerek imza atıp ürünü teslim aldık. İki gün sonra dolabı sildiğimde, on beş yerinde derin ezikler fark ettim. On beş yerinde hasar olmasına rağmen değişim reddedildi.

Eve kontrol için gelen teknik servis çalışanı, baştan savma resimler çekip ilgili merciye yollayacağını söyledi. Ben de o resimlerde ürünün hatalarının belli olmadığını, o şekilde yollanırsa red geleceğini belirttim. Kendim çektiğim fotoğrafları attım ancak sisteme hangisinin yüklendiğini bilmiyorum. Bayiye gidiyorum, 'Genel merkezle iletişim kurun' diyorlar; genel merkezi arıyorum (444 63 33), bayiye yönlendiriliyorum. On gündür çözüm bulunamadı. En sonunda para iadesi yapabileceklerini, fakat değişimi reddettiklerini söylediler. Ona da 'tamam' dedim. Günlerdir defalarca kişiye derdimi anlatmaktan yoruldum.

Sürekli farklı temsilci arayıp konu başa dönüyor ve bir türlü çözüme ulaşılamıyor. Otuz beş bin dokuz yüz Türk Lirası (35.900 ₺) ödedim ve mağdurum. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.Defolu ürün geldi ve hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum, konuşacak.

29 Aralık 2023 09:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
06 Aralık 2023 12:07
Bosch Kusurlu Ürün Sattı
Bosch Kusurlu Ürün Sattı

Damla
30 Haziran 2023 01:10

Hilal
12 Haziran 2023 15:30
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 00:20

Ridvan