Filiz sonuçtan çok memnun

Fırın Lambası, Ampul Elektrikçi Tarafından Kontrol Edildi.

Fırın Lambası, Ampul Elektrikçi Tarafından Kontrol Edildi.
22 Ağustos 2024 08:41
Filiz'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim lakin fabrika son kontrolden sorumlu çalışanlarlar daha tecrübeli olmalı fırın içi aydınlatma kablosu hiç takılmamış. Aydınlatma tesintisi sorunu yaşayanlarında büyük ihtimal. Doğru takılmadığı için sorun yaşadılar ya da yaşayacaklar. Bu sorun. Son kontrollerin iyi yapılıp müşteriye teslim edilirse. Sorun ortadan kalkar.”

Merhaba, fırınımın kurulumunda eşim vardı. İlk kullandığım günden bu yana ışığı yanmıyor. Biz ışıksız fırın aldığımızı nasıl böyle hata yaptık diye birbirimizi suçladık. Işık yukarısındaymış. Sonra yorumlara baktım, çok şikayet olduğunu gördüm ve servisin kabul etmediğini ve çok pahalı olduğunu öğrenince kayıt oluşturmadık. Bugün elektrikçi geldi. Aklıma geldi, gösterdim. Ampulün çalıştığını söyledi. Çıkarıp tekrar taktı ama yine yanmıyor. Takıldığı yuvasında sorun olabileceğini söyledi. Ne gibi sorun olabilir acaba? Kurulum sonrası kullandığım ilk günden beri yanmıyor. Servis her şeyi kontrol etmeden neden böyle bir hata yaptı? Eşim tadilat sonrası olduğu için birçok konu ile uğraştığı için takip edememiş. Fırın kapağındaki tutma yerlerinin boyası da sanki kullanılmış gibiydi. Tadilat ve sitenin baskısının ardından bunu önemsemedim ama fırını kullanırken telefon ışığı kullanıyoruz.

22 Ağustos 2024 09:15 (Şikayetten 33 dakika sonra)

01 Eylül 2024 10:40

Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
26 Temmuz 2024 17:41
"Garanti kapsamında olmayan bir ürün değişim yapıldı ilginize alakanıza çok teşekkür ederim açıkçası beklemiyordum böyle bir durumu müşteri memnuniyeti ve geri dönüş hızı çok iyiydi tekrardan teşekkürler 🙂"
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
12 Şubat 2025 12:45

Yusuf
13 Aralık 2023 20:10
Bosch Fırın İçi Temizliği
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
08 Mayıs 2024 06:56