Yusuf
13 Aralık 2023 20:10

Boşu HIF534.0T fırını içinde yağ lekeleri oluştu. Servisten sprey alıp temizlememi söylediler. 250 TL verip aldım, ancak temizlenmedi. Servisteki bayana, 'Bu şekilde kullanmamda sakınca var mı, sonra lekeler derinleşmez değil mi?' diye sorduğumda 'Kullanın, sorun olmaz. Servisten temizlemeye gelecekler.' dedi. Tekrar servisten gelip jel getirdiler. Kendileri temizleyip bekletmemi söylediler, yine sonuç alamadık. Kendim üç kere söylenen şekilde temizledim, yine sonuç vermedi. Servis kullanıcı hatası olduğunu söyleyip bıraktı. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Bundan önceki fırınım Arçelik'ti ve böyle bir sorun yaşamadım, üstelik herhangi bir yağ sökücü ile temizleniyordu. Satarken bunları belirtmediler. Şimdi içine ayrı, teline ayrı, ocak beklerine ayrı temizleyici alacaksınız deniliyor. İlaçların fiyatları da cabası, üstelik sonuç vermiyor.

14 Aralık 2023 14:38 (Şikayetten 18 saat sonra)

Kürşat
16 Kasım 2023 20:39
Perihan sonuçtan çok memnun

Perihan
20 Mayıs 2024 09:36
"Teşekkürler"
Bosch Ocak Lekelenmesi Şikayeti
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
04 Aralık 2023 16:21
Bosch Fırın Temizleme Sorunu Ve Servis Hüsranı
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
15 Aralık 2023 04:06