Bosch Süpürge Fırça Dönmeme Sorunu

21 Aralık 2024 18:527.457
Hülya
20 Aralık 2024 13:59

Merhaba. 2 ay önce aldığım Bosch unlimutid 7 süpürge aldım. Ve süpüren başlık dönmüyor videodaki gibi. Ve süpürürken bir başka sorun ise LED ışığın gitme başlık ucundaki fırça dönmediği halde ışık da gidiyor. Evdeki bütün eşyalarım Bosch fakat bu hatayı beklemezdim. Ürünüm değişme talebini istiyorum.

24 Aralık 2024 10:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar(5)

9 Mart 16:29

Çözüm buldunuzmu aynı sorun bende de var

9 Mart 16:28

Çözüm bulundumu acaba aynı sorun bebdede var

10 Ocak 14:55

Benimkide Ultimate 7 serisi 2 yıl içerisinde süpürgenin başına gelenler. Toz haznesinin takılma yeri kırıldı onu ücretsiz yaptılar fakat sonrasında sapı iki yerden çatladı bantladım kullanmaya devam ettim sonra sapının takıldığı elektriği ileten ikili demirler ortasından kırıldı. Sapını orijinal yenisiyle değiştirdim. Şimdi de döverek süpürme başlığı dönmüyor ışığı da gelip gidiyor. Söyleyin o Robert Bosch a güvenimizi kaybetmeye başladı. Evimdeki bütün beyaz eşyalar Bosch ama süpürge hayal kırıklığı.

16 Temmuz 2025 15:23

Bosch marka süpürgeyi alalı 1yil olmadan başlığı dönmüyor arada ışığı yanıp sönüyor sürekli

2 Nisan 2025 14:29

Turbo başlık çalışmıyor arada dönüyor arada çalışmıyor. Daha garantisi devam eden ürün çok çabuk arıza veriyor. Bosch ürünlerini hep alırım ama eskisi gibi değil maalesef çabuk bozuluyor.

Tümünü Gör

Berat
Bosch Aqua 7 Başlık Sorunu

Bosch Aqua 7Başlık Sorunu

Ceyda
Bosch Dikey Süpürge Çalışmıyor!

Bosch DikeySüpürge Çalışmıyor!

Yüsra