Bosch Series 6 Süpürge Garanti Ve Fatura Sorunsalı!

01 Nisan 2024 17:33
01 Nisan 2024 16:05

Bosch series 6 süpürge için Adana yetkili servisine başvuru yaptık. Ancak bizden fatura talep edildi, 1,5 yıl önce aldığımız için faturayı bulamadım. Aldığımız bayii ile görüşmemi söylediler ancak Sultanbeyli Bosch bayi kesinlikle telefonları açmıyor. Kayınvalidemi gönderip sordurduğumda fatura üzerinden bir yıl geçtiği için veremediklerini söylediler. Adana servisine bunu söylediğimde Ürünün seri numarasından yardımcı olamayacaklarını ve garanti dışı gibi işlem göreceğini söylediler. Evdeki tüm eşyaları güvenilir marka diye Bosch'tan aldım eğer mu mağduriyetim çözülmez ise bundan sonra kapısının önünden dahi geçmeyeceğim tanıdığım kim varsa da uzak durmasını söyleyeceğim. En kalitesiz dediğimiz markalar bile böyle davranmazken Bosch gibi bir markadan böyle muamele görmeyi markaya yakıştıramadım iyi günler dilerim.

01 Nisan 2024 17:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bosch Seri 6 Süpürgem 2 Ayda Arızalandı Mavi Işık Yanıyor Ama Çalışmıyor

Şevket