Bosch Marka Teknik Servis Mağduriyeti

Bosch Marka Teknik Servis Mağduriyeti
30 Mart 2024 17:04

24.03.24 tarihinde 4 ay önce aldığım Bosch marka çamaşır kurutma makinesi e-05 koduyla arıza verdi. Daha önce de birkaç sefer tambur kısmından değişik bir ses gelmeye başladı. Aynı gün Bosch müşteri hizmetlerini arayıp 27.03.24 12:00-14:00 tarihine randevu aldım, öğleden sonrasına iş yerinden izin aldım eve geldim,15:00 a kadar bekledim kimse gelmeyince Bosch genel merkezi arayıp durumu ilettim. Yaklaşık 15 dakika sonra şahsi numaradan M****** isminde şahıs tarafından arandım, yoğunluktan dolayı bugün gelemeyeceğiz (sert bir üslupla) 30.03.24 tarihinde kesin bir şekilde geleceklerini ifade ettiler. 2-3 kez kesin gelecek misiniz diye sorduğumda evet dediler ben de tamam deyip konuyu kapattım. Bugün (30.03.24 c tesi)12:00-14:00 arasında gelmediler. Müşteri hizmetlerini arayıp tekrardan durumu ilettim teknisyenle iletişime geçtiler bugün yine gelemeyeceklerini söylediler. Sürekli oyaladıkları için bu durumdan sıkıldım artık. 3 yıl garantili olan ürün için 1 haftadır mağduriyet yaşamaktayım. Garantili ürün olduğu halde beni bu kadar uğraştırdığı için Bosch markasından şikayetçiyim. Kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar, servis diye bir hizmetleri yok. Ürünü aldıktan sonra muhatabın olmuyor. Bosch kesinlikle benim için yanlış bir seçim oldu. Bu sorunum hallolmazsa, servis evime en yakın sürede gelmezse her türlü yasal yollara, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bu işin peşini bırakmayacağımı bilsinler! Bosch pişmanlıktır.

01 Nisan 2024 09:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Taha

Sesin kaynağı neymiş aynı ses bizde de var maalesef

Funda
Şikayeti Çözüldü

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu acaba? Eğer öyleyse kaç hafta içerisinde size geri dönüş yapıldı? Bizde başvurduk beklemedeyiz. Henüz başvuralı 10 gün oldu.

Esra
13 Ocak 18:18
Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Çözüm Bekleyen Sorunlar
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Sürekli Sorunlu Ve Teknik Servis Yetersizliği

Ebru