Zeynep
23 Ocak 2024 13:27

Bosch marka mini fırın soğuk halde iken kapağı kapattığım anda ön camı patladı. 11 Ocak 2023 de servis geldi rapor tuttu ve durumun fabrikaya iletileceği, Bosch servis hattından bilgi alabileceğimi söyledi. 3 gün sonra müşteri hizmetlerini aradım hala fabrikadan haber beklediklerini söylediler. 3 -4 gün sonra tekrar aradım yine aynı şekilde fabrikadan haber gelmediğini söylediler.
22.01.2023 tarihinde tekrar aradım hala fabrikadan haber gelmediğini söylediler. Yaklaşık 12 gündür konu ile ilgili haber beklediğimi bu kadar uzun sürmesinin normal olmadığını ve şikayet oluşturmak istediğimi söyledim. Aynı gün Şikayet sonrası müşteri hizmetlerinden aranıp benim servis dosyamın kapatıldığı bir bilgi olmadığını söylediler. Bugün
23.01.2023 ve hala bir sonuç alamadım. Bu kadar uzun süren bir servis durumu görmedim.
Güvenilir ve köklü bir firma olmasına güvenerek aldığım fırınım için Bosch markasına bu süreç yakışmadı. Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini ve patlayan camın garantiden karşılanmasını talep ediyorum.

23 Ocak 2024 13:39 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Nur

Aynı şekilde benimde gecenin bir vakti patladı az önce servis geldi rapor tuttu sizi firmadan arayacaklar dedi ve gitti

Nur

Sonuç nedir

Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mini Fırın Camı Kendiliğinden Patladı

Şeyhmus
20 Şubat 23:13
Bosch Mini Fırın Camı Kendiliğinden Patladı
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
12 Nisan 21:15
Garanti Kapsamındaki Bosch Fırında Paslanma Sorunu
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
03 Ocak 15:00