Bosch Marka Buzdolabı Yiyecekler Dönüyor Ve Çürüyor

Züleyha
04 Mart 2024 15:56

Yaklaşık 5 ay önce Bosch markasından bir buzdolabı satın aldım. Ancak sebzelik kısmı sürekli ıslak, adeta yağmur gibi su akıyor ve sebzeler ile meyveler su içinde kalıyor. Her gün temizlemek ve kurulamak zorunda kalıyorum. Temizlenmediği zaman içerisindeki sebze ve meyvelerle birlikte bu su donuyor. Dondurucu içindeymiş gibi meyve ve sebzeler birkaç gün içerisinde küfleniyor, çürüyor. Yoğurt ve yumurtalar kapların içinde donuyor, buzlukta gibi. Bu durum inanılmaz. Servis tam 3 kez geldi, baktı, inceledi fakat sorun olmadığını söylüyorlar. Bunun yanı sıra, sebzelikte su olmasının normal olduğunu, sebzelerin taze kalması için nemlendirme özelliği olduğunu ifade ediyorlar. Ancak ben binlerce lira verip buzdolabı almışken içindeki sebze, meyve su içinde çürüyor, yoğurt ve yumurta buz tutuyor ve buna her şey normalmiş gibi davranılıyor. Aldığım üründen kesinlikle memnun değilim ve bu durumun asla kabul edilebilir olmadığını düşünüyorum. Üstelik buzdolabı kapağında alt ve üst kısımlarda iğne ucu şeklinde paslanmalar oluşmaya başladı. İnceleme yapacaklarını ve gerekirse kapak değişimi yapabileceklerini ifade ettiler, ancak sorun sadece kapakta değil, komple buzdolabı sorunlu gibi görünüyor. Hatalı üretim olduğunu ve içeride ısı dağılımı konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Aldığım günden beri bu sorunlarla uğraşıyorum ve ben aramaktan vazgeçmeyeceğim, teknik servis gelmekten vazgeçecek mi bilmiyorum. Önceki buzdolabım da Bosch markaydı ve 11 yıl boyunca kullandım, çok memnundum. Ancak bu buzdolabıyla ilgili 'sorun yok' denmesini kesinlikle kabul etmiyorum.

04 Mart 2024 15:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Özcan
Özcan

Aynı durum bizde de var. Bosch gibi bir marka resmen ayağa düştü. Sanırım Bosch devri kapandı.

Bosch Marka Buzdolabı Yiyecekler Dönüyor Ve Çürüyor
Meltem
Meltem

Aynı sorun bende de var dava açacağım kanıt bulacağım bunlar hatalı üretimi satıyor

Bosch Buzdolabında Sürekli Buzlanma Ve Gıda İsrafı

Ezgi
25 Kasım 2024 14:21
Bosch Buzdolabında Sürekli Buzlanma Ve Gıda İsrafı

Muhammet
22 Temmuz 2023 22:11
Yeni Aldığım Bosch Marka Buzdolabım Sorunlu Çıktı.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 09:42

Bosch Kategorileri