Varol sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 21:02

12 yıl boyunca başka marka buzdolabı kullandım. Sadece motoru artık ses çıkartıyor diye değiştirmek istedim. Maalesef Bosch marka buzdolabı aldık.
1 yıl olmadı buzdolabını alalı. Önce ses çıkarıyor diye iletişime geçtik. Gelip bir iki inceleyip kendilerince bir şeyler yapıp gittiler ama ses maalesef gitmedi. Bunu sineye çektik ama bir çok kişinin de şikayetçi olduğu gibi dünya masraf yapıp aldığımız bu buzdolabı birkaç aydır ürünlerimi donduruyor. Sebze yerinde sebzeler ve meyveler, üst kısımda yoğurtlar peynirler hepsi çöp oldu. Servisin gelip incelemesini kabul etmiyorum ben dolabı alalı daha 1 yıl olmamış. Ayıplı ürüne arıza kaydı açıp tamir edilmemesini değil değişimini istiyorum. Mağduriyetim giderilmezse Tüketici Hak'larına gideceğim ayıplı ürün verildiği için... Ekteki resimde buzdolabının en düşük mod olan eco modda çalıştığı ve sebzelerin donmuş halini görebilirsiniz

19 Nisan 2024 10:54 (Şikayetten 13 saat sonra)

25 Nisan 2024 12:02

Buzdolabımda sorun yaşadığım, sebzeleri meyveleri, yoğurdu peyniri döndürdüğü için servis geldi. Buzdolabının içine 3 tane cihaz koydular. 3gün izleyeceğiz dediler. 3günun sonunda geleceklere. Fakat o süreçte hala buzdolabı içindeki yeni. Koyduğum sebzelerimi dondurmuş durumda. Gelip cihaza bakıp sorun yok derlerse bunu kabul etmiyorum. Çünkü bu dolap ayıplı bir ürün ve kesinlikle değişim istiyorum.

28 Nisan 2024 10:32
Yeni Bosch Buzdolabı Sebzelerimi Ve Diğer Ürünleri Donduruyor

26 Nisan cuma günü servis gelerek üç gün önce dolaba bıraktıkları sıcaklık ölçer aletin verilerini kontrol ettiler. Buzdolabının normal kısmında 4 derece olması gereken derecenin -5' e düştüğünü ve şikayette haklı olduğumuzu gördüler. Bir senedir ses ve donma sorunu yaşadığımız ayıplı buzdolabının acilen değişimini talep ediyoruz. Bu zamana kadar donan ürünlerin bedelini de ayrıca istiyorum.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan

07 Kasım 2023 16:16
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
30 Ağustos 2024 19:36
"Sorunum giderildi buzdolabımın belli tutarı Bosch servisi tarafından karşılanarak ücretli değişim yapıldı. Gösterdiği Müşteri memnuniyetinden dolayı Bosch markasına teşekkür ederim🙏🏻"
Bosch Marka Buzdolabı Mağduriyeti

Esra