Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Montaj Cl 2000 35 E

Bosch Klima Montaj Cl 2000 35 E
Hamza
22 Temmuz 2024 17:29

İnternet üzerinden CL2000 35 e marka klima satın aldım. 22.07.2024 tarihi itibariyle montaj için kayıt oluşturdum, klima montajı için bana verdikleri tarih 15.08.2024, yani 25 gün sonrasına gün verildi. Bu sürenin çok fazla olduğunu, evde tansiyon hastası annem olduğunu söyledim. Şu an için yapabilecek bir şeyleri olmadığını, çok yoğun olduklarını, eğer klima montajından vazgeçen olursa ya da evde olmayan olursa yardımcı olmaya çalışacaklarını söylediler ama 2 hafta içerisinde hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Evet, anlıyorum yaz ayı itibariyle yoğunlar, servislere bir şey diyemiyorum. Benim eleştirim burada Bosch markasına. Bulunduğumuz ilçede (Başiskele/KOCAELİ) sadece 1 tane klima montaj ekibi var ve adamlar gece gündüz çalışıyor. Bu ekip sayısını en azından yaz aylarında 3-4 ekibe çıkarmaları gerekiyor. Sonuçta klimayı aldıysam kimse 25 gün beklemek istemez, sonuçta birçok kişinin evinde yaşlısı var, hastası var, küçük çocukları var. Uzun zamandır sevdiğim ve kullandığım bu markayı, en kısa sürede klimam takılmazsa bırakmak zorunda kalacağım ve klimayı iade edeceğim.

22 Temmuz 2024 17:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Temmuz 2024 15:43
Bosch Klima Montajına 38 Gün Sonraya Gün Verdi

Bosch Klima Montaj Randevusu İçin Uzayan Bekleyiş

Damla
14 Aralık 2024 12:15
Bosch Klima Montaj Randevusu İçin Uzayan Bekleyiş
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Montajında Süreç Yönetimi Ve Hizmet Eksikliği

Sinan
01 Eylül 2025 18:31

Aykut
07 Temmuz 2023 22:01
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klimam İçin 14 Gündür Kurulum Randevusu Verilmiyor

Önder