Bosch Klima İle Sürekli Sorun Yaşıyorum

Şafak
24 Aralık 2024 12:15

Bosch marka klima aldım ve aldığım günden bu yana sürekli sorun yaşıyorum. Parça eksik gönderilmiş ve asla çözüm yok. İki defa servis geldi. İlk serviste parça takımını bize değişim seçeneği sunulmadı ve bilgisi verilmedi. Klimanın dış ünitesi götürüldü, parça takıldı, geri geldi. Bu sefer sıcak hava kısmı hata verdi. Tekrar servis geldi ve bunun yapılamayacağını, değişim olması gerektiğini iletti. Bu doğrultuda değişim talebi ileteceklerini söylediler fakat asla sonuç alınamıyor. Aldığım günden bu zamana kadar sürekli sorun ve asla çözüm yok. Parçası eksik ürün satılması, servisin yanlış beyanı, müşteri hizmetleri yetersizliği, herkesin farklı bilgi verip hiçbir çözüm bulamamaları gibi sorunlar yaşıyorum. Müşteri hizmetleri süreç ve yaptıkları iş konusunda yeterli bilgi ve donanıma sahip değil. Bir mail adresi için bile bekletiyorlar ve daha sonrasında bilgi veriyorlar. Her aradığınızda ise farklı bilgi veriliyor, dosyanıza dahi ulaşamıyorlar. Hayatımda yaşadığım en kötü kullanıcı deneyimidir. Piyasanın üzerinde değer satılan ürünler, arka planda daha iyi hizmet verebilmelidir. Olmuyorsa fiyat ona göre belirlenmeli. Konu ile ilgili tüm haklarımı kullanacağımı, Tüketici Hakları ve Ticaret Bakanlığı'na yersiz ve haksız fiyat mağduriyeti için başvurularda bulunacağımı iletiyorum. Aylardır uğraşıyorum, bir arpa boyu yol gidilmedi.

07 Ocak 2025 09:33 (Şikayetten 13 gün sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
12 Temmuz 2023 12:21

Bosch Klimanın Çözülmeyen Hatası

21 Temmuz 2023 00:51
Burak sonucu yetersiz buldu

Burak
22 Haziran 2024 14:18
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Teslimatında Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kadir
10 Temmuz 2025 13:10
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Montajı İçin 8 Saat Bekledim Sonuç Alamadım

Salih