Nizamettin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch E 71 Hata Kodu

Nizamettin
07 Ağustos 2024 19:32

Bosch çamaşır makineme Home Connect üzerinden güncelleme geldi. Makinem daha sonra Home Connect uygulamasıyla bağlantımı kesti ve makineye bağlanamıyorum. Sürekli E71-10 hata kodu veriyor. Bosch çağrı merkezini aradığımda Home Connect ekibini yönlendirdi. Onlar da cihaza hiçbir şekilde müdahale edemediler; ne resetlemeye izin veriyor ne de uygulamaya bağlanmaya. Servise yönlendirdiler. Servis gelirken Wi-Fi modülüyle gelmelerini söyleyin dediler. Servisi aradım ve arıza tespiti için 450 TL, Wi-Fi modülü için 2100 TL para istiyorlar ve bu şikayetten dolayı başkalarının da kendilerini aradıklarını söylediler. Şimdi sizin hatanız olan güncelleme yüzünden ben neden bu parayı ödemek zorundayım? Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini rica ediyorum. Bana da bu konuda yardımcı olur musunuz?

08 Ağustos 2024 09:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Yazılım Güncellemesi Mağduriyeti.!

Ufuk
07 Ağustos 2024 16:31
Bosch Çamaşır Makinesi Yazılım Güncellemesi Mağduriyeti.!

Bosch Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Kerem
12 Şubat 2025 12:37

İsmet
23 Kasım 2023 15:12
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Ağustos 2024 18:32