Önder sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Dikey Süpürge: Tekrarlayan Sorun Ve Yetersiz Destek

Bosch Dikey Süpürge: Tekrarlayan Sorun Ve Yetersiz Destek
Önder
11 Ekim 2024 20:22

Bosch sattığı dikey süpürgelerin arkasında durmuyor. Bir tarihte aldığım dikey süpürgenin (6 serisi) çok geçmeden ve garantisi dolmadan başlığındaki fırça dönmemeye başladı. Garantiden değişimi sağlandı. Aradan kısa bir süre daha geçti ve aynı hatayı tekrarladı. Ana firma ürünü zaten garantiden değiştirdiklerini, aynı hata ikinci kez olduğu için garantiden değil ücreti mukabili değiştirebileceklerini söyleyip 1500 TL ücret talep ettiler. Ürün aynı yerden iki kez aynı sorunu çıkardıysa demek ki üretimsel bir sorun var ve üretim hatası olduğu anlaşılır. Ama firma bunu asla kabul etmiyor. Kaç kişiden aynı problemi duydum. Ama TR deki yasal boşluklardan olsa gerek yedek parçalarının arkasında durmuyorlar. İkinci kez aynı problem olduğunda gerekirse ürünü komple değiştirmek yerine bırakın parçayı daha müşteriye fatura çıkarıyorlar. Ürünlerinin arkasında kesinlikle durmuyorlar. Biz mağdur olduk. Çevremize söylüyoruz. Kesinlikle siz de prestijli olduğunu düşünüp Bosch marka özellikle dikey süpürge ürün alıp sorun yaşamayın.

14 Ekim 2024 08:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ünzile sonuçtan hiç memnun değil

Ünzile
26 Temmuz 2023 12:17
Bosch Süpürgede Bitmeyen Ücretli Parça Değişimi
Bosch Süpürgede Bitmeyen Ücretli Parça Değişimi

Mert
03 Aralık 2024 20:05
Seyma sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Dikey Süpürge Fırça Arızası Tekrarlandı, Ücret Talebiyle Hayal Kırıklığı

Seyma
03 Ekim 2025 19:24
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
08 Ağustos 2023 17:14