Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Ve Su Akıtma Sorunu

Emre
11 Eylül 2024 15:16

Herkesin de düşündüğü gibi kalitelidir diye yaklaşık iki yıl önce evlenirken bütün beyaz eşyalarımızı Bosch'tan aldık. Zaman içinde WGA142XSTR/36 model çamaşır makinemizin altında pas olduğunu fark ettim. Aşağıya doğru ön kapaktan su lekeleri vardı. Yorumlara baktığımda deterjan haznesinin oradan aktığı yazıyordu. Kontrol ettim, deterjan haznesinin altı da paslanmıştı. Servis geldi. Ön kapak ve deterjan haznesi değiştirildi. Makine temizliği için bir ürün satın almamızı söylediler. Onunla makineyi temizlediler. Sonrasında su akma sorunu devam etti. Servis iki kere daha geldi ve bazen cihazın akıtma yapabileceğini bunun normal olduğunu, bir daha olursa cihazın başında durup video ve fotoğraflarla kanıtlamamız gerektiğini söyledi. Hiçbir işlem yapılmadı. Bosch servisini arayıp yapılan işlemlerin servis kayıtlarını istedik. Fakat bize sadece aldığımız temizleyici ürünün faturasını gönderdiler. En son 10 Eylül 2024 tarihinde evde oturuyorken birden elektrikler kesildi. Yanık kokusu geliyordu. Kontrol ettiğimde makinenin prizi erittiğini gördüm. Alttan su akıtmıştı. Servisi aradık. Yarın (11.09.2024) gelebileceklerini söylediler. Bir gün boyunca makinede çamaşırlar bekledi. Servis geleceği sırada aradı. Sorunu söyledik, bunun ücretli yapılabileceğini söyledi. 3 yıl garantisi olan bir makine ve sorununun devam ettiğini bildikleri halde hiçbir şey yapmayarak bizi mağdur ettiler. Yetmezmiş gibi can güvenliğimiz de hiçe sayıldı. Oradan yangın çıkabilirdi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımızda aldığımız tepki "Servis ne dediyse ona göre işlem yapılır." şeklindeydi. Servis kayıtlarını istedik. Hakkımızı resmi yollardan arayacağız. Ürünün arkasında durmayan bir firma.

11 Eylül 2024 16:14 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
26 Eylül 2023 16:23
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Paslanma Ve Su Sızıntısı Sorunu

Sinem
29 Ekim 2024 21:01
Bosch Çamaşır Makinesi: Paslanma Ve Su Sızıntısı Sorunu
Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
28 Haziran 2025 12:02
"Kısa süre içinde dönüş yapıp problemi düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Teknik servis personeliniz A**** bey e ayrıca teşekkür ederim gayet ilgili alakalı ve her şeyden önemlisi güler yüzlüydü. Keşke müşteri ilişkilerini ilk aradığımda da aynı yaklaşımda bulunulsaydı da konu buralara intikal etmeseydi. Lütfen müşterilerinizi kaybetmemek kazançtan önceliğiniz olsun bizler zaten size kazandırırız eşe dosta tavsiyelerimiz ile. Saygılarımla."
kisa-surede-paslanan-camasir-makinesi-icin-cozum-bekliyorum-2.jpg
kisa-surede-paslanan-camasir-makinesi-icin-cozum-bekliyorum-1.jpg
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
20 Ekim 2024 13:49
"Özellikle şikayetim yayınlandıktan pazar günü olmasına rağmen 1 saat gibi kısa bir sürede benimle irtibata geçen ve sonrasında süreci takip eden Özlem hanıma çok teşekkür ederim. Bosch firması en kısa sürede ürün için servis yönlendirerek paslanan kısmın değişimi için harekete geçti. Tekrar teşekkür ederim kendilerine."
Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı
Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı