Burcu sonuçtan çok memnun

Bosch Buzdolabı Kapak Sorunu

06 Ekim 2024 15:37
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Yetkili servis sorunu hemen çözdü ve gayet ilgiliydiler her şey için çok teşekkür ederim”

Bosch marka XXL buzdolabı aldık. Servis geldi ve kurulumunu yaptı. Kapak yönünü değiştirdik, sıkıntı yok fakat dolap kapısı açılırken sebzelik kısmına sürekli çarpıyor. Sebzelik açılışı hiç düzgün değil. Yön değiştirirken böyle bir sıkıntı olacağını hiç söylemediler. Sebzeliği açarken sürekli kapıya çarpıyor, sürekli kapıyı öne arkaya açmak durumunda kalıyoruz. Tek seferde açmak mümkün olmuyor. Çarpıyor sürekli kapısına. Gelip tekrar eski yönüne çevrilmesi gerekir.

06 Ekim 2024 19:04 (Şikayetten 3 saat sonra)

12 Ekim 2024 00:21

Merhaba sorunumuz hemen çözüldü. İlk gün Bosch firmasından arandık ve akabinde sonraki gün yetkili servisi hemen arayıp geldiler ve ücretsiz kapak yönü düzeltildi. Gayet ilgili ve kibarlardi. Her şey için teşekkür ederim

12 Ekim 2024 00:24

İzzet
İzzet

Burcu hanım merhaba. Kapı yönü değişimi yapıldığı takdirde teknisyenin sebzelik ve kahvaltılık bölümün rafların iç kısımda sağ sol aparatı var yer değiştirildiği takdirde sizin sorununuz çözülür. Tekrar kapı yönü değişimine gerek yoktur

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
16 Ocak 2025 23:31
Bosch Buzdolabı Kapak Sorunu Ve Yetersiz Servis
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Sebzelik Bölümünde Çürüme Sorunu

Murat