Güzide sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Sepet Fıskiye Borusu Arızası

Bosch Bulaşık Makinesi Sepet Fıskiye Borusu Arızası
Güzide
15 Aralık 2023 10:49

Bosch marka bulaşık makinemin sepet fiskiye borusu yerinden çıktı ve üst sepeti her çektiğimde birlikte gelip sonra tak diye geri gidiyordu. Dün servis geldi. Basınçlı suyun geldiği boru kibrit kutusu büyüklüğünde bir parça ile makineye perçinlenmiş ve zamanla kopuyormuş bunu değiştirmek için benden 1009 TL talep ettiler. Mecburi yaptırdım. Bu ufacık parçanın bu kadar fahiş fiyatlı olması kabul edilemez. Yeni parça makinemin arkasına delik açılarak takıldı bu da olacak iş değil. Yeni takılan parçanın garantisin de 1 yıl olduğu söylendi. Tüketicilere haksızlık yapıp marka değeriniz düşürüyorsunuz. Artık makineleri 3-5 yıl kullanılmak üzere mi yapıyorsunuz. Bunun üretim hatası olduğunu düşünüyorum ve ödediğim ücretin tarafıma iade edilmesini istiyorum. Bu arada çıkarılan parça elimde mevcut, yapıştırıcıyla oraya tutturulmuş gibi görünen basit bir parça... Ve bulaşık makinesinin içi 70 derece sıcaklıkta bulaşıklar yıkanıyor? Buradan duyuruyorum bu kadar basit üretim kabul edilemez•

15 Aralık 2023 10:53 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Bosch Bulaşık Makinesi Üst Sepet Tak Sesi Gelmesi

Adem
31 Ocak 2024 11:23
Bosch Tekrarlayan Bulaşık Makinesi Arızası
Bosch Tekrarlayan Bulaşık Makinesi Arızası
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
05 Ocak 2024 19:21
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Fıskiye Borusu Yerinden Çıktı.

Sevgi
10 Eylül 2024 00:27
Bosch Bulaşık Makinesi Fıskiye Borusu Yerinden Çıktı.
Bosch Kategorileri