Bosch Seri 4 Bulaşık Makinesi Su Borusu Tutma Aparatı Kopma Sorunu

Bosch Seri 4 Bulaşık Makinesi Su Borusu Tutma Aparatı Kopma Sorunu
06 Ocak 2024 14:40

Yaklaşık 4,5 yıl önce kaliteli ve sorun çıkarmaz diye düşünerek Bosch marka bulaşık makinesi almıştım. Aynı zamanda çamaşır makinesi ve buzdolabımı da Bosch marka tercih etmiştim. Ancak çok kısa bir süre olmasına rağmen, Bosch marka ürünün üst sepet pervanesine su sağlayan borunun arka taraftaki sabitleme parçasının yerinden çıktığını fark ettim. Üst sepeti çektiğimde 'tak tak' sesi geliyor ve oradaki parça kırılacak gibi duruyor. Basınçlı su gelen boru, küçücük bir punto kaynak ile tutturulmuş ve zaten sürekli su ile temas halinde olan kaynağın çürüyerek kopması olası olan kaynak kopmuş. Bosch gibi bir firmanın sattığı ürünün arkasında durması gerektiğini düşünerek müşteri temsilcisi ile görüştüm fakat garanti bitmiş olduğu için ücrete tabi olduğunu söyledi. Bu durumun kullanıcı kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Ayrıca, makinenin delinerek arkaya bu aparatın takılacağını ve küçücük bir aparat için bu kadar yüksek fiyat talep edilmesinin Bosch gibi bir markada şaşırtıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Evimde kullandığım diğer beyaz eşyalarımın hepsi Bosch ve 4,5 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım. Bu küçük sorun için üzgünüm; bu kadar kısa bir süre içerisinde parçanın kopması ve küçücük bir parça için bu kadar ücret talep edilmesi kabul edilemez. Kırılan punto sabit bir parça ve herhangi bir darbe veya zorlamaya maruz kalmayacak bir yerde bulunuyor; tamamen üretim hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu sorunun üretim hatası olduğunun kabul edilerek ücretsiz giderilmesini talep ediyorum.

07 Ocak 2024 13:50 (Şikayetten 23 saat sonra)

08 Ocak 2024 19:48

Küçük bir parça için 1290 Tl gibi bir ücret talep edildi Kırılan Punto sabit bir parça ve herhangi bir darbe veya zorlamaya maruz kalmayacak bir yerde bulunuyor; tamamen üretim hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu sorunun üretim hatası olduğunun kabul edilerek ücretsiz giderilmesini talep ediyorum. Sorunum çözülmedi. Sadece ücretsiz servis yönlendirildi.

Bosch Bulaşık Makinesi Üst Sepet Tak Sesi Gelmesi

Olcay
08 Eylül 2023 12:00
Güzide sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Sepet Fıskiye Borusu Arızası

Güzide
15 Aralık 2023 10:49
Bosch Bulaşık Makinesi Sepet Fıskiye Borusu Arızası
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Su Besleme Puntosu Sorunu

31 Mart 2024 13:16

Hamide
27 Nisan 2024 17:18
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
20 Mart 2024 06:12