Pınar sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 21:45

Ankastre ocak cam yüzeyi patladı bir anda ne olduğunu şaşırdım. Allah'tan ki arkam dönüktü. Gerisini düşünemiyorum yani. Garanti süresi dolduğu için çağrı merkezi ücret karşılığı evime geleceklerini söylediler. Ben bu sorunun gazdan mi kaynaklı olduğunu yoksa ocaktan kaynaklı mi öğrenmek istiyorum. Benim o sıçrayan parçalar yüzüme gözüme gelseydi sağlığından olsaydım ne olacaktı. Bu durum gerçekten normal değil. Doğalgaz şirketi de geldi gazı kapattılar. Benim zararımı kim karşılayacak. Çok elzem bir durum bu. Şikayet edeceğim Bosch u her yere bana yardımcı olmadılar.

23 Kasım 2023 09:55 (Şikayetten 12 saat sonra)

23 Kasım 2023 11:10

Bosch yetkilisi tarafından arandım ve servis kaydı açabilmek için yine ücret talep ettiler. Bu kadar olur yani. Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Sonra 1 kereye mahsus ücretsiz servis kaydı açalım dedi temsilci. Ben sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağım.

23 Kasım 2023 13:20

Servis geldi ocağımın resimlerini çekti darbe var dedi. Asla ben darbe yapmadım patlama sorasında oluşmuş bir darbeye darbe var diyerek beni suçlu çıkarmaya çalışıldım. Bu da ilginç. Ben en sonuna kadar bu davanın arkasındayım en hızlı şekilde benim zararım telafi edilene kadar uğraşacağım insan hayati bu kadar basit olmamalı.

23 Kasım 2023 17:33

Bu durumdan dolayı evimin gazini gaz şirketi tamamen kapattı ne yemek yapabiliyorum ne ısınabiliyorum ne de sıcak su kullanabiliyorum. Bir an önce zararım karşılansın ayrıca 7/24 açık diye lanse ettikleri çağrı merkezinde müşteri temsilcilerine bir türlü ulaşamıyorum defalarca aradım yetkili servis gelip gittikten sonra ulaşamıyorum ne hikmetse. Bu kadar mağdur edilmek olmaz ya. Yakışmıyor Bosch markasına gerçekten.

24 Kasım 2023 20:17

Bosch markasi halen pazarlama peşinde. Bugün yetkili tarafından arandım ve kırılan camimin darbe sonucu patladığını tespit etmişler güya. Ve camın ücret karşılığı takılacağını söyledi yetkili. Evime gelen servis yetkilisi sadece resmini çekerek bu kanıya nasıl varabiliyor anlayabilmiş değilim. Ama patlama sonucu oluşmuş çatlağın adı darbe oldu. Peki ben bu patlama sırasında yara almış olsaydım canim elden gitseydi ne olacaktı. Ben olduğumla kalacaktım. Cam ocak alırken iki kere düşünmenizi tavsiye ederek olayı Tüketici Hakları mahkemesine taşıma vakti gelmiştir.

Esra

Benim de aynısı oldu Pınar hanım darbe denildi. Ücretli değişim yapıldı sadece cam değişti ve onunda garantisi yok çok saçma yeni takılan üstelik ücretli bir ürünün garantisi yok😡😡

Mehmet sonuçtan memnun

05 Mayıs 2024 03:17