Mehmet sonuçtan memnun

05 Mayıs 2024 03:17

Bosch firmasından yaklaşık bir sene önce patlamama garantili cam ankastre set almıştık. Ocağın camı dün patladı. Çağrı merkezi servis yönlendirdi. Yetkili servis yoğun olduklarını, eleman gönderemeyeceklerini söyledi. Şikayet edeceğim dedikten sonra tamam dediler.
Çağrı merkezi yorgun kızlar topluluğu. Servis, camın para karşılığı değişmesi gerekir diye beyanda bulundu. Ocağın tamamen değişmesi gerekir. Cam siparişi verilmiş haberimiz yok. Şirket camı kabul etmez,4400 TL'ye takalım dendi. Satış sonrası destek maalesef zayıf. Ocağın tamamen değişmesi gerekirken ne olacağı belli değil. 3gün sonra cevap gelecekmiş. Garantisi süren Ocak değiştirilmezse yargıya gideceğim. Bosch'un "insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim" ilkesi sadece reklam için kullanılmasın.
Mehmet Yavuz A*

07 Mayıs 2024 02:07

5 gün önce Bosch cam ankastre ocak patlamıştı. Sadece aramakla kaldılar. 6ncı güne girdik. Sorun çözülmedi. Sanırım Alman olsaydım böyle davranamazlardı. Teknik ekip kontrol edecekmiş. Lütfen biraz saygı, biraz sorumluluk duygusu, biraz empati... Sorunun olduğu kadar çözümün parçası olunması gerekir.

05 Mayıs 2024 13:18 (Şikayetten 10 saat sonra)

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
22 Kasım 2023 21:45
Bosch Ankastre Ocak Patlaması
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
11 Ocak 2025 19:46
Yeni Aldığım Bosch Ocakta Çizik Sorunu
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Set Patlaması Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Semih
30 Kasım 2024 00:49
Bosch Ankastre Set Patlaması Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
28 Ocak 2025 16:03