Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 712xxl Dikey Süpürge Kırıntıları Geri Bırakması

Bosch 712xxl Dikey Süpürge Kırıntıları Geri Bırakması
Nihan
14 Aralık 2023 21:43

Yaklaşık 6 ay önce aldığım Bosch 712xxl dikey süpürgenin çektiği kırıntıları geri bırakması ile ilgili servis talebinde bulundum. İlk gelen servis, video çekip gitti. Sonrasında toz filtresinden kaynaklı olabileceği belirtilip, filtre değişimi çözüm olmadı. Tekrar servis talebinde bulundum. Gelen servis teknisyeni, videoyu genel merkeze gönderdiğini ve merkezden gelen bilgiye göre ağır malzemeleri çekmek istediğimizde başlığı çıkartmamız gerektiğini bildirmiş. Ben de bunu kabul etmeyeceğimi, mercimeği çekebilen bir ürünün köftelik bulguru çekemeyecek kadar yetersiz olamayacağını belirttim. Sonrasında genel müdürlükten tekrar arandık ve değişim yapamayacaklarını, istersek fatura ücretinin iade edilebileceğini belirttiler. Üst model ve değişim talep ettiğimde, diğer ürünlerinde de benzer sorunların olduğunu belirttiler. Özetle, kendi markasını kötüleyen prestijli bir firmanın yetkilisiyle karşı karşıya kaldık ve çok şaşırdık. Evimde tercih ettiğim ürünler Bosch ürünleridir. Bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmamak için ne alırım ne de aldırırım. Bosch sınıfta kalmıştır. Aldığım üründe fabrikasyon veya sonradan ortaya çıkan bir sorun olabilir. Yetkilinin 'Paranızı ödeyelim, bizim bütün süpürgelerimizde kırıntı bırakma sorunu var.' cevabını kabul edemiyorum. Kusurlu ürünümün yenisiyle değişimini talep ediyorum.

15 Aralık 2023 09:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Nihan
17 Aralık 2023 10:22

Evet müşteri danışmanınız tekrar aradı verdiği cevap yine aynı üst modelde alsanız çektiği bulguru geri bırakabilir kardeşim makinemi yapılmasını yapamıyorsanız da yenisini göndermenizi istiyorum urunu aldığımdaki rakamı bana ödeseniz o paralara ancak size yakin markanın el süpürgesini alabilirsiniz tamamıyla hayal kırıklığısınız süpürgeyi markanıza yakışır yapamıyorsanız garantisiz satin ne alırım ne de tavsiye ederim bsh ürünleri bitmiştir

Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ultimade 712XXL Dikey Süpürge Pişmanlıktır

Kağan
03 Şubat 2024 18:36
Bosch Ultimade 712XXL Dikey Süpürge Pişmanlıktır

Hakan
05 Ağustos 2023 14:27
Bosch 711 XXL Süpürge Hüsranı
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
04 Aralık 2024 15:09

Melike
19 Mart 18:00
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
14 Şubat 2024 15:03
"Bosch müşteri hizmetleri yetkilisi Aleyna hanım bizzat ilgilenip ürünümü garanti kapsamında değiştireceklerini söylediler. Kendilerine ve şikayet.com a çok teşekkür ederim"
Bosch Kategorileri