Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ultimade 712XXL Dikey Süpürge Pişmanlıktır

Bosch Ultimade 712XXL Dikey Süpürge Pişmanlıktır
Kağan
03 Şubat 2024 18:36

Bosch internet sayfasından 7112xxl marka dikey süpürge aldım, ürün geldi. Tanecikli şeyleri geri fırlatıyor; örneğin, yere şehriye taneleri döküldü, makineyi çalıştırdım, hem çekemedi hem de çektiğini geri fırlattı. Müşteri hizmetlerini aradım, bunun normal olmadığını, cihazda sorun olduğunu söyledi. 'Servis yönlendirelim' dediler. Servis geldi. 'Bu cihazlar böyle, bunlar geri bırakır, bu cihazın orijinali böyle' dedi. Ben buna 10 bin TL para verdim. 'Çöpe mi atacağız, bu sorun yapılmadan kullanamam' dedim, servis 'Ne yaparsanız yapın' dedi. Üstüne 475 TL paramı aldılar. Hem cihazım böyle kaldı hem de boşuna servis parası ödedim. Müşteri hizmetlerini aradım, 'Yapacağımız bir şey yok' dedi. Bu mu Bosch kalitesi? Diye tereddütsüz, sormadan, etmeden aldım ama bin pişman oldum. Bosch dikey süpürge pişmanlıktır.

04 Şubat 2024 10:59 (Şikayetten 16 saat sonra)

Kağan
04 Şubat 2024 11:08

Merhaba evet Bosch firmasi tarafından arandım sorunuma bir çözüm sağlanmadı halen yapabilecek bir şeylerinin olmadığını sundukları çözümleri denememe rağmen bir fayda görmedim tekrar söylüyorum paranızı çöpe atmak istiyorsanız düşünmeden süpürgeyi alabilirsiniz

Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 712xxl Dikey Süpürge Kırıntıları Geri Bırakması

Nihan
14 Aralık 2023 21:43
Bosch 712xxl Dikey Süpürge Kırıntıları Geri Bırakması

Hakan
05 Ağustos 2023 14:27
Bosch 711 XXL Süpürge Hüsranı
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Şarjlı Dikey Süpürge Çektiği Her Şeyi Geri Bırakıyor

Hacer