Fuukan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 12:54

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul Eyüp yeşılpınar zümrüt mobilya Bellona markasından valencia modeli olarak oturma grubu ve yemek odası takımı aldık. Masanın üzerinde renk atmaları oldu. Masanın genel olarak kullanılmayan yerlerinde bile izler oluşmaya başladı. Nemli bez ile sildiğimiz yerlerin bile renk atmaları oldu. Hayır anlamıyorum ne ile sileceğiz biz bu masayı. Üzerine soğuk su ile bardak koydum terleme yapmış hemen izi kaldı hiç mi üzerine bir şey koymayacağız.

Şu dökülse izi kalıyor. Yüzeyi hemen emiyor her şeyi ve iz bırakıyor. Allah aşkına kim yanlışlıkla bir şey dökmüyor ki bu kadar kötü bir malzeme kullanılmaz gerçekten. Merkez servis ile iletişime geçtik 7 ay da böyle olamaması gerektiğini belirttik fakat kullanıcı hatası deyip değiştirmediler. Ücretli bir şekilde alabileceğimi belirttiler. Yedek parçadan kazanmak için bu kadar malzemesi kötü ürün üretmediğinizi temenni ediyorum.

Bellona firmasına güvenerek alıyoruz üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Ayıplı ürün ürettiğinizi kabul etmelisiniz. Şikayet var sitesine baktığımda herkes aynı şeyden şikayetçi. Masanın üstündeki tahtanın garanti kapsamında yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Talebimize karşılık gelmediği takdirde yasal süreci başlatacağım.

20 Kasım 2024 12:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 13:22
20 Kasım 2024 17:29

Tarafıma ulaşıldı fakat hiçbir değerlendirme yapılmadan sizlere daha önce gelen servisin söyledikleri aynı şekilde geçerlidir denildi. Madem sorunuma veya ürüne çözüm bulamıyorsunuz sırf hasbihal etmek için aramak için aramışsınız. Hiçbir sorunum veya sorum çözüme kavuşmadı. Öylesine bir konuşma geçti lütfen daha çözümsel yaklaşmalısınız olaya ve sorunumun çözülmesi istiyorum.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
12 Ağustos 2024 17:31
Bellona Valencia Modeli Masası Lekelenme Sorunu
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
27 Haziran 2025 18:52
bellona-yemek-masasi-ve-oturma-grubunda-servis-ve-garanti-sorunu-4.jpg
bellona-yemek-masasi-ve-oturma-grubunda-servis-ve-garanti-sorunu-2.jpg
Lale sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 12:10
Bellona Masa İçin Servis Yardımcı Olmamaları
Bellona Masa İçin Servis Yardımcı Olmamaları
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Mobilyalar Kusurlu, Mağaza Ve Servis Sorumluluk Almıyor!

Zeynep
19 Ekim 2025 01:03
Aldığım Mobilyalar Kusurlu, Mağaza Ve Servis Sorumluluk Almıyor!
1760851511890.img-20251019-wa0005.jpg
1760851458924.img-20251019-wa0005.jpg
1760851443768.img-20251019-wa0003.jpg

Bellona Valencia Yemek Masasında Garanti Kapsamında Yüzey Soyulması Ve Çözüm Eksikliği

Ersan
30 Ekim 2025 12:46
bellona-valencia-yemek-masasinda-garanti-kapsaminda-yuzey-soyulmasi-ve-cozum-eksikligi-1.jpg

Bellona Kategorileri