03 Ocak 2024 08:58

Dört ay önce Sivas Gencer Plaza'dan Larissa koltuk takımı aldık. Şu anda kullanıyoruz; ancak üçlü koltuklardan birinde dikiş hatası bulunmakta ve bu hata nedeniyle dikiş yerindeki ipler gergin bir şekilde durmaktadır. Bu durumda, ödediğimiz paraların karşılığında böyle bir koltuk kullanmak zorunda olmamalıyız. İsim ve marka güvenilirliği düşünülerek başka yerlerle muhatap olmamayı tercih ediyoruz, fakat sonuç hayal kırıklığı yaratıyor.

Bu tür bir problemle neden karşılaşmak zorunda olduğumuzu anlamakta güçlük çekiyoruz. İletişime geçerek ürünün hatalı olduğunu ve değişim talep ettiğimizi ilettik. Ancak, firma ürünün hatalı olduğunu kabul etmedi. Sorun bizde mi anlamadık; neden beğenerek aldığımız bir eşyayı değiştirmek zorunda kalıyoruz? Yalnızca krem renkli berjerin değişimini talep ediyoruz; diğer antrasit renkli üçlü koltuk ya da berjerlerin değişimini istemiyoruz.

Eğer sorun olmasaydı, sizinle bu şekilde iletişime geçmek zorunda kalmazdık. Bu durum gerçekten çok üzücü. Biz hâlâ çözüm odaklı düşünüyoruz, çünkü aldığımız yerin sıradan bir yer olmadığına ve çalışanlarının hoşgörülü insanlar olduğuna inanıyoruz. Ancak sorunumuzun neden çözülemediğini merak ediyoruz. Yüksek bir fiyat ödeyerek satın aldığımız yeni koltuğu dikiş hatalı olarak kullanmak istemiyoruz.

03 Ocak 2024 09:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Ocak 2024 09:01

İletişime geçilip sorunun çözülmesini bekliyoruz umuyoruz ki hayırla sonuçlanır...

03 Ocak 2024 16:38

Telefonla arayıp sıkıntının ne olduğunu sordular yazdığım gibi anlatıp değişim talep ettiğimizi söyledim. Bizden kaynaklı bir problem olmadığı için tamir tadilat surecine girip koltuğun götürülmesinde yaşayacağımız mağduriyeti kabul edemem çünkü üründe bizden kaynaklı bir sorun olmadı koltuk bize öyle geldi. Buradan aşamaları paylaşırım bakalım sonuç ne olacak...

04 Ocak 2024 08:34

06 Ocak 2024 16:52

Şu an için bir gelişme yok hala beklemedeyiz. Yeni aldığım Larissa koltuk takımını defolu ürün gibi kullanmak zorunda kalmamız çok üzücü. Umarız yardımcı olurlar.

Ayşe

Galip
25 Aralık 2024 15:24
Bellona'dan Beklenmedik Teslimat Sorunları
Bellona'dan Beklenmedik Teslimat Sorunları
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Kasım 2023 16:49