Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın Müşteri Hizmetleri Ve Ücretlendirme Politikası Üzerine Şikayet

25 Kasım 2024 23:18

1- Başkent Doğalgaz kartlı cihazlara bakım yapmıyor. Cihazlar arıza verince arıza giderme yerine yeni sayaç için baskı yapıyor. 2- Yeni abonelik yaptırınca güvence bedeli diye uydurdukları 2.233 TL ücreti ödememizi istiyorlar. İnsanların geçim zorluğu çektiği bu dönemlerde bu güvence bedeli neyin güvencesi olarak isteniyor. Eğer takılacak sayaç için ise benim ve ya diğer aboneler gaz bağlı sayacı koltuklarımızın altına alıp götürecek halimiz yok. 3- Güvence bedelini 6 taksit yaptım. Aylık taksit ücreti 368.50 TL iken hay hay diye uydurdukları bir uygulama ile ücretsiz ödeyin demelerine rağmen benden 409.84 TL alındı. Bu farkın açıklamasını yapar mısınız? Vade farkı ve ya komisyon ise aradaki farkın tarafıma ödenmesini istiyorum. 4- Şu an kartlı sayacımda 157 metreküp gaz var. Sayaç değişiminde bu gaz miktarı ne olacak? 157 metreküp gazın ücretinin faturalarımdan düşmesini istiyorum. Aksi takdirde şikayet için gerekli yerlere başvuracağım.

30 Kasım 2024 22:25

Başkent Doğalgaz merhametsizliği. Bozulan kartlı doğalgaz sayacınız eski deyip sonra zorla yeni sayaç satan Başkent Doğalgaz sayaç takıp sonra mühürlemiş. 5-6 şubesi olan firmalar bile pazar günleri çalışırken borsada işlem gören ve milyonlarca TL'yi cebe atan Başkent Doğalgaz pazar günleri eleman çalıştırmıyor. Müşteri temsilcisine ve hafta içi gelen personellere tek izinli günüm pazar dememe rağmen geldik evde yoktunuz deyip sayacı mühürlemişler. Ankara'da binlerce kişi yalnız yaşıyor ve çalışıyor. Başkent Doğalgaz kurduğunuz bencil düzene zorla ayak uydurmamızı istiyorsunuz. Kimsemizin olmaması veya iş yerinden izin alama mız suç mu? Haftalarca ya da aylarca bu soğuk kış günlerinde soğuta mı yaşayalım? Paramızla rezil oluyoruz. Hakkında binlerce şikayet bulunan bu şirket için hiçbir yaptırım uygulanmıyor. Amacınız insan güvenliği değil. Ev içi tesisatı kontrol edip sudan sebepler üreterek eksik ve ya eksikler çıkarıp kar sağlamak. Doymadınız insanların emeğini sömürmeye. Bu kış günlerinde soğuk evde geçirdiğim günler için hakkımı helal etmiyorum. İnşallah iflas edersiniz ki yerinize daha iyi hizmet veren birileri gelir.

26 Kasım 2024 08:42 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 26.11.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Kemal
Kemal
01 Aralık 2024 17:42

Yeni yazdığım şikayete cevap yazın. Sizi CİMER'e ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Ayrıca borsa İstanbul'da mail atacağım.

Sessiz
Sessiz

Amin

Ali
Ali

https://www.baskentdogalgaz.com.tr/tr/page/Tarifeler/42 sayfasına göre kombi+Ocak güvence bedeli ₺2.213 TL. Millete bu soğukta eziyet edenler Rabbim gereğini yapar umarım. Hakkınızı arayın sonuçlarıda buradan paylaşın lütfen. Saygılar

baskent-dogalgazin-musteri-hizmetleri-ve-ucretlendirme-politikasi-uzerine-sikayet-1.jpg

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sayaç Değişimi Ve Güvence Bedeli İçin Haksız Ücret Talebi

05 Ağustos 2025 17:06

Başkent Doğalgaz Gazımı Çaldı, Sayacımda Kalan Bakiyeyi İade Etmedi

18 Şubat 2024 03:43
Başkent Doğalgaz Gazımı Çaldı, Sayacımda Kalan Bakiyeyi İade Etmedi
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Kartlı Sayaçların Habersiz Değiştirilmesi Ve Faturalı Sayaç Zorunluluğu

22 Temmuz 2025 20:27