Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Vacuumix Bıçak Contası Problemi

20 Haziran 2024 20:45

Ürünü en fazla 7-8 kez kullanmışızdır ve yalnızca smoothie yapmak amacıyla kullandık. Birkaç ay önce smoothie yaparken bıçak kapağının contası çalışır haldeyken parçalanıp smoothie içine doldu. Daha sonra yetkili servise gönderdik. Ürünün parçalarının fotoğraflarını genel merkeze gönderdiklerini ve kullanıcı hatası olduğu gerekçesiyle ücret talep edildiğini belirttiler. Bu kadar az kullanılmış bir aletin contasının, birçok kişinin başına geldiği gibi parçalanması ve bunun garanti dışı olarak değerlendirilmesi anlaşılır gibi değil. Makinenin iç aksamında bulunan bir conta nasıl olur da kullanıcı hatası olabilir. Araştırdığım kadarı ile genel olarak benzer şikayetler mevcut. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım; ancak ben, kronik arızalı parçalar için ücret ödemeyi kabul etmiyorum ve buna razı değilim. Bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

27 Temmuz 2024 18:16

Aradan geçen 40 gün içinde sağ olsun Arzum firması herhangi bir geri dönüş sağlamadı. Firma, kendi kusurlarını müşteriye yıkmakta bir marka olmuş. Kesinlikle kimseye Arzum Firmasını önermiyorum. Cihazınıza bir şey olursa hiçbir şeyi garanti kapsamına almıyor hatta herhangi bir cevap verme tenezzülünde dahi bulunmuyor. Reklamlarını izleyince insan zannediyor ki, hem ürünler kaliteli hem de müşteri memnun. Ama gelin görün ki ürün problemli olduğu gibi ama müşteri de önemsiz. 2024 yılında böyle bir terbiyesizliği bir müşteri olarak asla kabul etmiyorum. Mevcut sorunumun, ivedi şekilde çözülmesini tekrar talep ediyorum. Aksi halde gerekli mercilere başvurmaktan kesinlikle çekinmeyeceğim. Teşekkürler.!

18 Şubat 2025 13:26 (Şikayetten 8 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
13 Mart 2024 15:43

Derin
09 Ekim 2023 18:38
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
15 Nisan 2024 16:40
"Merve hanıma yardımları için çok teşekkür ederim sürecimle yakından ilgilendi ve çok hızlı geri dönüş yaptı teşekkür ederim"
Elif sonuçtan çok memnun

Elif
25 Eylül 2023 19:51
"Müşteri hizmetleri hemen ilgilendi. Teşekkürler..."
Cüneyt sonuçtan memnun

Cüneyt