Arzum Süpürge Sapı Kırıldı

Emine
03 Ağustos 2024 15:37

Kısa bir sürede yani 7ay falan belki aldık severek te aldım. Kullandığım esnada sapı kırıldı evim çok küçük o kadar da dikkatli kullanırım anlamadım bir anda ve çabuk ısınıyor. Yani benim elim kolum ayağım di neredeyse evde 2 buçuk yaşında kızım var onun döktüklerinin arkasında süpürgeyle geziyordum neredeyse sapsız beni çok zorluyor

10 Ağustos 2024 11:35

Şok marketten almıştım ürünü bir yıl bile olmadı sapı kırıldı ki 3 yıl garanti veriyorsunuz ve çok ısınıyor bir gün elimde patlayacak diye korkuyorum müşteri hizmetlerinize bağlanılmıyor zaten hiçbir zaman daha önce de buraya yazdım dönüş yapan olmadı.

07 Ağustos 2024 13:31

18 Şubat 14:14 (Şikayetten 6 ay sonra)

Arzum Süpürge: Dayanıksız Tutma Kolu Sorunu

Arzum Marka Süpürge Aşırı Vakumlu Yere Yapışıyor
Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
27 Şubat 2024 11:17
"Bu sabah kapıda bir kargo ile karşılaştım, sorunlu kısım için tedarik sağlanmış, memnun oldum. Şikayetin ilk aşamasında da hemen iletişime geçildi. Marka ürününün arkasında durduğunu gösterdi. İletişime geçip yardımcı olan tüm ekibe teşekkür ediyorum."
Arzum Dik Süpürgelerde Tekrarlayan Sap Kırılma Sorunu
Arzum Dik Süpürgelerde Tekrarlayan Sap Kırılma Sorunu