Melike sonuçtan çok memnun

Arzum Süpürge Fırçası Dönmüyor

29 Ocak 2024 15:29
Melike'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum 1 hafta gibi kısa bir süre içinde çözüldü, dönmeyen fırça yerine yeni başlık gönderildi, hiçbir ücret talep edilmedi. İlginiz için teşekkür ederim.”

Arzum magiclean power dikey şarjlı süpürge aldım 1 yıl önce, başlarda çok memnundum, fakat birkaç gündür fırçası dönmüyor maalesef,. Bir ara, LED ışığıda yanmıyordu, şimdi ışığı yanıyor fakat fırçası sıkıntı. Nasıl bir çözüm yolu bulunur bilmiyorum...

29 Ocak 2024 15:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)
06 Şubat 2024 15:53

Nermin

Hala aramalarını bekliyorum. Herhangi bir dönüş yapmadılar. Otomatik cevap ile geçiştiriliyoruz.

Nermin

Aynı sorun bende de var. 3 defa servise gitti. Dün servisten aldım. Servisteki beyefendi "merkezden uyarı geldi ürününüz kullanıcı hatası nedeni ile servise alınmayacak" dedi. Evde denedim LED in biri sarı ve güçsüz yanıyor. Ledler çalışmayınca fırça da dönmüyor. Bu üründen memnun olan bir müşteri yok. Tüketici Mahkemesi'ne vermeyi düşünüyorum. Arzum kalitesiz ürünü ile müşteri kaybediyor

Melike

Benim sorunum 1 hafta içinde çözüldü, umarım sizinde sorununuz giderilir.

Arzum Magiclean Boost Süpürge LED Sorunu

Voice